"Briznuo sam u plač...": Brendan Frejzer o emotivnim trentutku u kom mu je aplaudirala cela sala

Glumac (54) je o trenutku u kojem se rasplakao razgovarao sa Setom Mejersom (49) tokom intervjua u njegovoj emisiji "Late Night show on Wednesday".

Printskrin: Youtube/Late Night with Seth Meyers

Brendan Frejzer je govorio o priznanju publike koje je osetio kada je dobio šestominutne ovacije na londonskoj projekciji filma "Kit" u oktobru.

Glumac (54) je o trenutku u kojem se rasplakao razgovarao sa Setom Mejersom (49) tokom intervjua u njegovoj emisiji "Late Night show on Wednesday".

"Briznuo sam u plač, to je rešilo sve probleme.", rekao je glumac.

Brendanovo emotivno ispoljavanje došlo je usred njegovog trijumfalnog povratka u Holivud posle duge borbe sa depresijom.

Glumac u filmu "Kit" Darena Aronofskog igra čoveka od 272 kilograma po imenu Čarli, koji je povučeni nastavnik engleskog koji pati od teške gojaznosti i pokušava da se ponovo poveže sa svojom otuđenom ćerkom tinejdžerkom za poslednju šansu za iskupljenje.

Film je zasnovan na istoimenoj of-Brodvej predstavi, koju je napisao Semjuel D. Hanter, koji je bio scenarista filma.

Set je pitao Brendana zašto ga je privukla njegova najnovija uloga.

"Kada sam je pročitao, bio sam kao da bih mogao da budem prijatelj sa ovim tipom. Identifikovao sam ga na mnogo načina kao oca i želeo sam da dopre do mladih ljudi kako bi ih naveo da budu iskreni o tome ko su, a takođe sam osetio da postoji prava priča koja se može ispričati o nekome ko je zatvoren iza sebe vrata. To je bio komad koji je snimljen tokom kovida i zbog toga smo očigledno morali da budemo veoma pažljivi jedni prema drugima u pogledu našeg blagostanja“, rekao je Brendan i dodao da u filmu nema pravih specijalnih efekata.

"Ono što vidite to i dobijete", rekao je Brendan, prenosi Daily Mail.

(Telegraf.rs)