Čarobna avantura stigla je u bioskope

Ovaj vikend rezervisan je za porodicu; Op i Ed vas vode na neverovatno putovanje kroz vreme u svim CineStar bioskopima

Foto: Blitz film

U bioskope širom Srbije stigla je sjajna, sinhronizovana, animirana avantura #MalciOtpisanci, u distribuciji Blitza.

Film prati avanture slatkih, krznenih životinjica, koje putuju kroz vreme i na tom putu otkrivaju da je njihova vrsta zapravo izumrla i da moraju da urade sve kako bi spasili svoju vrstu.

Op i Ed su dve simpatične, pahuljaste životinjice koje liče na krofnice i koje slučajno otputuju kroz vreme iz 1835. i završe u savremenom Šangaju. Tamo saznaju što je to zapravo saobraćaj, nezasićene masnoće te, najgore od svega, da su rupići u međuvremenu izumrli. Dve nespretne životinjice mogu da se oslone samo jedna na drugu kako bi sačuvale svoje živote i kako bi spasile celu svoju vrstu… pa možda čak i promenile celi tok istorije.

Publiku očekuje nezaboravni vikend, subota i nedelja, 05. i 06.11. u znaku ovih preslatkih stvorenja u svim CineStar bioskopima – Beograd, Novi Sad, Pančevo, Zrenjanin. Crtaonica, baloni, maskota i facepainting (CineStar Ada Mall i CineStar Novi Sad) od 11 do 13 h. A najsrećniji će kući sa poklonima Pertini toys!

Posebno iznenađenje je u CineStar bioskopu u Ada Mallu - ne propustite šareni korner naših partnera - krofna bar Vesela Soova jer vas očekuje krofna photo wall i mega krofna za fotografisanje. A na svim projekcijama crtaća Malci Otpisanci ovog vikenda u bioskopu CineStar u Ada Mallu najsrećnije ispod sedišta očekuju vaučeri za besplatne krofne.

Reditelji animirane avanture su Dejvid Silverman, Rajmond S. Persi, dok scenario potpisuju Džoel Koen, Džon Frink, Rob LaZebnik.

Malci Otpisanci su sinhronizovani na srpski jezik i sjajna ekipa glumaca i pevača pozajmila je glasove junacima filma - Stefan Bundalo, Đurđina Radić Djixx, Milan Tubić, Marina Kaucki, Marko Mrđenović, Ognjen Drenjanin, Vladimir Marković Looney, Milena Moravčević. Režiju sinhronizacije potpisuje Vladimir Marković Looney.

Sinhronizovanu animiranu avanturu "Malci Otpisanci" možete pogledati u svim bioskopima širom Srbije, a ulaznice su u prodaji i možete ih kupiti online ili na blagajnama bioskopa.

(Telegraf.rs/PR)