Otkriveno koji član "Prijatelja" je bio zaljubljen u Dženifer Aniston

Nakon što ga je odbila, imao je probleme da radi sa njom

Dženifer Aniston; Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision

Zvezda "Prijatelja" Metju Peri priznao je da je bio jako zaljubljen u koleginicu Dženifer Aniston, i da je rad sa njom ponekad činio teškim pošto ga je ona odbila. On je naveo kako se s njom prvi put susreo tri godine pre nego što je počeo da se se snima legendarni sitkom u kojem su zajedno glumili.

- Odmah sam bio zaljubljen u nju (kako da ne budem?) i dopala mi se, a imao sam osećaj da je i ona zaintrigirana – možda će to biti nešto - napisao je Peri u svojoj biografiji i dodao:

- Tada sam dobio dva posla u jednom danu – jedan je bio Haywire, emisija tipa "Najsmešniji kućni video u Americi", a drugi je bio sitkom. Pa sam nazvao Dženifer i rekao: 'Ti si prva osoba kojoj sam želeo da kažem za ovo! - naveo je glumac i nastavio:

- Gledajući unazad, bilo je jasno da je to navelo da misli da mi se previše sviđa ili na pogrešan način... i samo sam pogoršao grešku tako što sam je pozvao da izađemo. Ona je odbila (što je otežavalo izlazak sa njom), ali je rekla da bi volela da bude prijateljica sa mnom, a ja sam rekao: 'Ne možemo biti prijatelji!' - naveo je Peri.

Metju Peri Printskrin: Youtube/People

Na kraju su oboje postali prijatelji, i zaista prijatelji, iako je Peri priznao da se njegova zaljubljenost u nju nije smanjila i da je otežala stvari kada su bili zajedno u sitkomu.

- Prilično rano u stvaranju "Prijatelja" shvatio sam da sam i dalje jako zaljubljen u Dženifer Aniston. Naši pozdravi i zbogom postali su neprijatni. I onda bih se zapitao: 'Koliko dugo mogu da je gledam? Jesu li tri sekunde predugo?" - objasnio je on.

Izjavio je da je počeo manje da razmišlja o Dženifer Aniston na taj način kada je nivo slave svih postao stratosferski, ali je takođe rekao da je tokom godina bio zaljubljen u Lizu Kudrou i Kortni Koks, piše digitalspy.com.

(Telegraf.rs)