Fotografije sa mesta pogibije poznatog glumca iz serije Vil i Grejs: Izgubio kontrolu nad vozilom?

Stanje u kom je vozilo sugeriše da je glumac možda izgubio kontrolu pre nego što je udario u zgradu

Foto: Profimedia/APEX / MEGA / The Mega Agency

Komičar i glumac Lesli Džordan (67), poznat po ulogama u TV serijama "Vil i Grejs" i "Američka horor priča", poginuo je u udesu u Holivudu u ponedeljak.

Džordan je bio za volanom BMW-a koji je udario u zid zgrade na raskrsnici Huenga bulevara i Ulice Romejn u Holivudu, u 9.30, po lokalnom vremenu, rekla je ta Los Anđeles tajms Lizbet Lomeli, portparolka policije. Glumac je proglašen mrtvim na licu mesta.

Nije odmah bilo jasno da li je Džordan preminuo usled sudara ili je tokom vožnje pretrpeo srčani udar ili nešto slično, ali stanje u kom je vozilo sugeriše da je glumac možda izgubio kontrolu pre nego što je udario u zgradu, rekao je izvor iz policije.

Džordan je osvojio nagradu "Emi" 2006. godine za ulogu Beverlija Leslija u seriji "Vil i Grejs".

Osim u "Vil i Grejs", Džordan je glumio u "Kol mi ket", "Amerikan horor stori", "Marfi Braun"... Upravo mu je "Amerikan horor stori" doneo najveću popularnost prethodnih godina, kada je stekao 5,8 pratilaca na Instagramu.

Njegov menadzer je rekao za Post da je "svet postao tamnije mesto bez svetlosti i ljubavi Leslija Dordana".

- Ne samo što je bio mega talenat i što je bila radost raditi sa njim, već je pružao emotivno utočište naciji dok je prolazila kroz najteže momente - rekao je menadžer.

(Telegraf.rs)