FEDIS festival gost festivala SERIAL KILLER u Brnu

Milenković i Radovanovićeva će u okviru programa TV days, 5. festivala TV serija Serial Killer, predstaviti naš Festival drama i serija FEDIS prvi festival TV serija u Evropi

Foto: Promo

Predstavnici FEDIS festivala, direktor Nenad Milenković i izvršna producentkinja Jovana Radovanović biće gosti festivala TV serija Serial Kiler u Brnu od 20 - 25. septembra 2022.

Milenković i Radovanovićeva će u okviru programa TV days, 5. festivala TV serija Serial Killer, predstaviti naš Festival drama i serija FEDIS prvi festival TV serija u Evropi. Osim FEDIS-ove ekipe, u Brnu će na razne teme iz oblasti evropske TV produkcije govoriti i predstavnici Velike Britanije, Švedske, Ukrajine, Estonije, Islanda, Belgije, Francuske i domaćina Češke. Gosti iz Srbije biće i predstavnici produkcije TV serija Telekom Srbija.

- Nakon poziva sa festivala TV serija iz Berlina, još jedan partnerski festival iz Evrope nas je pozvao da predstavimo FEDIS i razmenimo iskustva u oblasti TV produkcije i organizacije manifestacija tog tipa. Veliko je zadovoljstvo biti na jednoj takvoj manifestaciji i sagledati načine na koji bismo mogli našu manifestaciju da unapredimo. Predstavnici festivala Serial Killer biće zatim naši gosti na 12. međunarodnom Festivalu drama i serija FEDIS od 4. do 6. oktobra u Domu omladine Beograda - rekao je Milenković.

(Telegraf.rs)

Teme