Jeste li voleli misteriju "Orphan Black"? Ako da, imamo dobre vesti za vas

Ne vraća se Sara, ali...

Foto: Profimedia/Image Capital Pictures/Film Stills

Zvezda Džesike Džons Кristen Riter biće glavna glumica nastavka AMC-jevog hvaljenog naučno-fantastičnog trilera Orphan Black.

Pod nazivom Orphan Black: Echoes, serija od 10 epizoda smeštena je u blisku budućnost i pratiće grupu žena koje zajedno pokušavaju da otkriju misteriju sopstvenog identiteta.

Кako prenosi Variety, Riter će igrati Lusi, "ženu čije je poreklo teško objasniti, a koja pokušava da pronađe svoje mesto u svetu". Ona će takođe biti izvršna producentkinja, zajedno sa kokreatorom Orphan Black Džonom Fosetom, koji će biti reditelj.

Kroz pet sezona, od 2013. do 2017, originalni Orphan Black pratio je Saru Mening (Tatjana Maslani), prevarantkinju koja jedne noći prisustvuje samoubistvu nepoznate devojke. Jedini problem - devojka izgleda identično kao ona, a uopšte nije ni začuđena što svojoj bliznakinji gleda u oči.

Saru ovo baca u potragu koja će je dovesti u srž zavere jedne globalne korporacije.

Maslani je ovom ulogom zaradila tri nominacije za nagradu Emi, i osvojila jednu. Serija je pokrenula malu medijsku franšizu, sa stripovima, audio serijom pod nazivom Orphan Black: Sledeće poglavlje i japanskim rimejkom, Orphan Black - 7 Genes.

Ukoliko ste propustili da odgledate ovu uzbudljivu misteriju, pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)