Stvorenja noći su ponovo ustala: Objavljen 1. trejler "Intervjua sa vampirom", a ovo su detalji

Žeđ za vampirskim pričama izgleda i dalje nije ugašena

Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net

Taman kad smo pomislili da su "Sumrak saga", "Prava krv", "Vampirski dnevnici" i druga ostvarenja iscpreli "žeđ" publike za vampirima, stvorenja noći su ponovo ustala iz svojih grobova.

Nova AMC serija "Intervju sa vampirom", bazirana na romanima En Rajs i istoimenom filmu u kom su igrali Tom Kruz i Bred Pit, očekuje se sa nestrpljenjem, a prvi trejler predstavljen je na ovogodišnjem Komikonu.

Printskrin: YT/Movieclips Classic Trailers

- To je agresivna, prelepa ljubavna priča - rekla je voditeljka emisije Rolin Džons u San Dijegu.

Ljubavna priča, kako da ne - veliki deo trejlera se fokusira na Lestatovu nemilosrdnu poteru za Luisom i na iscrpljujuću, besmrtnu vezu koja sledi.

Trejler otkriva jednu veliku promenu u izvornom materijalu: ova adaptacija je spremna da se igra s vremenom, skačući brzo sa 1791. na 1910. Iako autor serije Rolin Džons obećava da će serija "još više poštovati" knjigu, spremaju se dve velike promene:

- Dve najagresivnije razlike između knjige i ove je da je Moloj mnogo bolji u svom poslu nego u knjigama i da će neke arhetipske verzije Lestata ovde biti istaknute - rekao je Džons o novinaru koji intervjuiše Luisa.

Ali fanovi su najviše uzbuđeni zbog promena vremenske linije, a Džons je otkrio da se serija neće fokusirati na Molojev prvi intervju sa Luisom, već na drugi intervju koji se održava četrdeset godina kasnije.

Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net

- Scenario je vrlo jasan da je prošlo četrdeset i nešto godina, a Danijel više nije novinar početnik - rekao je Erik Bogosijan, koji igra Moloja u seriji.

- Sada dobija drugu priliku za to. Bio je veoma uspešan, ali u poslednje vreme karijera mu ne ide dobrim putem. Ovo je poslednja prilika da dobije svoju priču.

Džons je takođe otkrio da prva sezona "Intervjua sa vampirom" neće obuhvatiti celu knjigu; on i producenti se nadaju da će se priča nastaviti u narednim sezonama.

- Vi ćete nam reći da li će ovo biti franšiza ili ne, ali verujem da će ovaj svet, svet En Rajs, trajati neko vreme na AMC-u. Mi gradimo univerzum.

Pogledajte trejler: 

(Telegraf.rs)