Pogledajte novi trejler za flm "Leto kada sam naučila da letim" Raše Andrića

U glavnim ulogama igraju Klara Hrvanović, Olga Odanović i Žarko Laušević

Printskrin: Youtube/Art Vista

Premijera dugoočekivanog novog filma "Leto kada sam naučila da letim" Radivoja Raše Andrića, bazirano po istoimenom romanu Jasminke Petrović, najavljena je za 16. februar nakon čega će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru.

Ova duhovita i emotivna filmska priča smeštena je na najsunčaniju lokaciju Jadrana, u središte ostrva Hvar, u gradove Stari Grad i Jelsu i prati morske avanture dvanaestogodišnje devojčice Sofije koju igra Klara Hrvanović.

U glavnim ulogama pojavljuju se Olga Odanović i Žarko Laušević, kao i splitska glumica Snježana Sinovčić, a glumačku podelu upotpunjuje grupa talentovanih tinejdžera iz Splita i Beograda.

Režiser Radivoje Andrić je pomalo u šali rekao da je želeo da snimi jedan ovakav film, kao način da se "opere" od svojih prethodnih hit ostvarenja gde je bilo dosta psovki, koje su gledaoci masovno citirali.

- Tako sam došao do jedne lepe, tople priče gde nema ružnih reči, kao velika promena. Istina, kada sam čitao scenario kao ponudu za film, bio sam uplašen, jer to nije moj fah. To vam je kao da date Džonu Vejnu da za promenu glumi Indijanca - istakao je reditelj prve utiske u spremanju filma.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)