Jelena Đokić o svom liku Nataše u seriji "Crna svadba"

Glumica je govorila o svojoj ulozi

Foto: Nikola Tomić

Kakva je veza između vračare Mikule i Nataše, ko joj je rekao da traži ovu uspešnu mladu ženu i zbog čega ju je optužila da joj je baš ona dovela nečastivu silu u kuću, publika bi trebalo tek da sazna u narednim epizodama "Crne svadbe".

Jelena Đokić, koja igra lik Nataše u seriji "Crna svadba", otkrila je detalje.

- Ona je jedna vrlo ostvarena žena i mislim da se ona izborila za sve svoje pozicije u životu, od škole, posla, ostvarila se kao majka, mužjaka sklonila, jer je tako htela, da bi nastavili kinki, polu seksi odnos, jer je to tako htela, neko ko, naizgled, drži sve konce u rukama... Već od druge epizode kreće njen sunovrat i brisanje svih njenih štikli stamenih na kojim je stajala neka špicasta karijatida koja se kao voštana figura krene da se topi do poslednje epizode i postane kapljica vode - rekla je Jelena Đokić o svom liku u seriji.

Na pitanje, da li ima neko sujeverje, rekla je sledeće:

- Radila sam na tome da nemam baš ništa od čega bih bila zavisna po pitanju izlaska na scenu... Imam jedan običaj, ali to nije sujeverje, da, kada god se desi nešto ružno, ja kažem "svo zlo s tim" - rekla je glumica.

Na kraju, dotakla se i saradnje sa autorom serije.

- Moje je bilo da Ćipranića samo što više čujem i ispoštujem, bez obzira na to što su se ponekad njegove indikacije kosile sa mojim unutrašnjim nagonima, odnosno načinom na koji bih ja nečemu pristupila. Ponekad mi je to nešto zvučalo previše jako ili agresivno, ali sam uvek pokušala da sprovedem i otelotvorim to što je on od mene tražio. Znala sam da to zapravo meni pomaže da budem drugačija, da budem taj lik i što više se pomerim od Jelene i nečega što sam do sada radila - rekla je glumica.

Video: Šta se krije iza vlaškog obreda crna svadba koji je inspirisao istoimenu seriju?

(Telegraf.rs)