I mlade zvezde dočarale duh 19. veka u Srbiji: Vaja Dujović se odlično snašla u "Nečistoj krvi"

Vaja Dujović igra lik Stane

Vaja Dujović kao Stana u filmu "Nečista krv - greh predaka" Foto: This and That Productions

U filmu "Nečista krv - greh predaka", koji će premijerno u Beogradu biti prikazan 24. avgusta, gledaćemo i brojne mlade glumačke zvezde. U ovom ostvarenju reditelja Milutina Petroviću jednu od uloga ima i glumica Vaja Dujović, koja se odlično snašla u liku Stane.

Ekipa portala Telegraf.rs donosi Vam novu fotografiju sa snimanja. U pitanju je 16. dan, gde možemo videti kako Vaja Dujović glumi lik Stane.

U filmu "Nečista krv - greh predaka" može se jasno videti kako je žena u Srbiji iz 19. veka prikazana.

– To je bio muški svet gde žene nisu imale nikakvu slobodu. Bile su najpre u vlasništvu oca, a zatim muževa za koje su se udavale praktično po nekoj vrsti ugovora. I svaka koja je pokušala da se pobuni protiv toga tragično je završila - rekla je Nela Mihajlović, koja glumi lik Kate.

Kako je bilo na prethodnim danima snimanja, pogledajte:

Pre beogradske premijere, film "Nečista krv - greh predaka" možete pogledati  u Smederevu, 20. avgusta na svečanom otvaranju četvrtog Dunav Film Festa i 22. avgusta u Nišu, na 56. Festivalu glumačkih ostvarenja - Filmski susreti. Film će se naći u glavnom takmičarskom programu ova tri festivala. Glumci i ekipa filma pokloniće se publici nakon sve tri festivalske projekcije.

Beogradska bioskopska premijera zakazana je za 24. avgust u Kombank dvorani i dvorani Cineplexx Galerija Belgrade, a bioskopska distribucija u Srbiji i celoj Evropi počinje istovremeno, 26. avgusta, i sa velikim iščekivanjem bioskopske publike otvara jesenju sezonu bioskopa.

Video: Naše glumice o jakim ženskim likovima u filmu Nečista krv - Greh predaka

(Telegraf.rs)