"Bridžerton" odabrao glavnu glumicu 2. sezone: Ona će osvojiti Entonijevo srce

Druga sezona biće bazirana na knjizi Džulije Kvin "Vikont koji me je voleo"

"Bridžerton" / Printskrin: YT/Nina C.

Simon Ešli, koja igra Oliviju u "Seksualnom obrazovanju", dobila je glavnu ulogu u drugoj sezoni hit serije "Bridžerton".

Serija, smeštena u London u periodu regenstva, jedna je od najgledanijih koju je Netfliks ikada napravio. Ešli će u novoj sezoni igrati Kejt Šarmu, u koju se zaljubljuje Entoni Bridžerton (Džonatan Bejli).

Kejt je pametna, nezavisna žena koja stiže u grad baš u vreme početka nove sezone, kada se pršti od balova, prosidbi, očekivanja. Entoniju neće biti lako da je osvoji.

Nova sezona fokusiraće se na Entonija, najstarijeg člana Bridžerton klana, i na njegovu potragu za idealnom nevestom. Biće bazirana na drugoj knjizi Džulije Kvin "Vikont koji me je voleo". U prvoj sezoni njega su gledaoci upoznali kao zaštitnički nastrojenog brata, koji je nakon očeve smrti preuzeo brigu nad svojom majkom i sedmoro braće i sestara, ali koji istovremeno čezne da ostavi sve to za sobom i pobegne sa svojom ljubavnicom, francuskom operskom pevačicom. Kako ga ona na kraju serije ostavlja, a pitanje Entonijeve budućnosti postavlja i njegova majka, sasvim je logično da se priča sada usredsredi na njega.

Takođe, serija će nastaviti stazom koja je već uspostavljena, onoj u kojoj ljudi svih boja kože mogu da budu deo londonskog visokg društva u 19. veku. Čak i crnkinja može postati kraljica.

Podsetimo, Netfliks je objavio da je prva sezona "Bridžertona" njihova najgledanija serija dosada. U njoj su glavne uloge imali Rege-Džin Pejdž i Fibi Dajnevor, kao Vojvoda i Dafne Bridžerton, a učešće u ovoj seriji proslavilo je preko noće oboje glumaca.

(Telegraf.rs)