Ovo su komedije koje morate pogledati jer garantuju ogromne količine smeha i zabave

Od bogataša koji ostaju bez svega preko noći, pa sve do petnaestogodišnjakinja koje beže od kuće u potrazi za Elenor Ruzvelt, ovi filmovi nateraće vam suze na oči

Dženifer Aniston i Adam Sendler u filmu "Murder Mystery" / Printskrin: YouTube/Netflix

Nekada je zaista teško naći dobru komediju koju biste odgledali, piše Bright Side. Šale mogu biti preterano smešne, a mogu i da ne budu smešne uopšte, a likovi su često dosadni i glupi. Zato pogledajte kompilaciju o najsmešnijim filmovima koji će ulepšati svaku zabavu.

Late Night 

Ketrin Njubari, domaćin popularne emisije koja se prikazuje kasno noću, nalazi se na ivici toga da bude otpuštena. Gledanost njene emisije je opala i nije joj jasno šta radi pogrešno. Njene muške kolege se plaše da je razbesne i ne govore joj ništa kako ne bi izgubili posao. Sve je bilo užasno dok se Moli nije pridružila njihovom timu. Ona se ne boji rasprave sa Ketrin i ne plaši se da joj kaže sve što misli. Možda nove ideje mogu spasiti Ketrininu karijeru.

Ocena na IMDb-u: 6,5

The Specials 

Bruno i Malik su više od 20 godina vaspitači dece i adolescenata sa autizmom. Oni veruju da svako dete zaslužuje da bude voljeno. U nameri da im pomognu, pronađu im prijatelje i bolje ih pripreme za život, ujedinjuju ih i uče kako da budu tim. Rezultati akcije ovog para iznenadiće čak i skeptične ljude iz socijalnih službi.

Ocene na IMDb-u: 7,6

My Masterpiece 

Arturo i Renco su dugo bili prijatelji. Arturo ima galeriju i prodaje slike. Renco dobro slika, ali voli samoću i smatra da naručeni radovi nisu prava umetnost. Kada Rencove slike izgube svoju popularnost, Arturo se seti da umetnička dela mnogo više vrede nakon smrti umetnika. Tada dolazi na genijalnu ideju kako da pokuša da zaradi više novca.

Ocena na IMDb-u: 7,1

100 Things

Najbolji prijatelji, Toni i Pol, bogati su i vole da kupuju različite stvari. Imaju mnogo odeće, cipela, uređaja, nakita i čini se da u njihovim stanovima ima svega, osim slobodnog prostora. Ali, jednog dana se bude potpuno goli u svojim praznim stanovima. Onda se sete da su se na jednoj žurki kladili da mogu živeti bez svih svojih stvari. Sada su sve njihove stvari zaključane u skladištu i mogu dobiti samo jednu stvar dnevno.

Ocena na IMDb-u: 7,1

Greener Grass 

Ovo je potpuno apsurdna komedija o dve bogate domaćice koje žive u predgrađu. Jedna od njih je svoju ćerkicu dala prijatelju jer je voli. A onda vidi da joj se sin pretvorio u psa. Ipak, ona se ne brine mnogo o tim stvarima jer su one, izgleda, potpuno normalne u njihovom ludom svetu.

Ocena na IMDb-u: 6,3

Murder Mystery

Nakon 15 godina braka, Nik i Odri konačno odlučuju da odu u Evropu i, u toku leta, upoznaju engleskog aristokratu koji ih poziva da dođu na brod njegovog bogatog ujaka. Tokom plovidbe, na brodu se dešava ubistvo i Odri, koja voli detektivske priče, uvlači svog muža u istragu ovog čudnog zločina.

Ocena na IMDb-u: 6,0

Booksmart

Dve čudne prijateljice propuštaju sve školske žurke kako bi se dobro pripremile i upisale prestižne koledže. I uspevaju u tome. Ipak, one shvataju da su i njihovi prijatelji iz škole, koji su uvek izlazili i pravili žurke, takođe upisali te fakultete. Devojke postaju veoma frustrirane i odlučuju da nadoknade svu zabavu koju su propustile, za samo jedno veče.

Ocena na IMDb-u: 7,2

The Whistlers

Kristi se zaljubljuje u Gildu toliko da je spreman sve da uradi za nju. On je policajac, a ona je povezana sa svetom kriminala. U nameri da joj pomogne oko nečega veoma komplikovanog, Kristi će morati da nauči specijalan jezik zviždanja i da izvuče Gildinog prijatelja iz zatvora.

Ocena na IMDb-u: 6,6

Dear Eleanor

Dve petnaestogodišnje prijateljice, Eli i Maks, beže od kuće kako bi otišle na putovanje po celoj zemlji. One žele da nađu Elenor Ruzvelt i ostvare poslednju želju Eline majke. Ona je želela da upozna prvu damu države.

Ocena na IMDb-u: 6,0

The Weasel’s Tale

Mladi par želi da kupi imanje na kom živi četiri kreatora filma: reditelj, scenarista, nekada poznata, ali sada zaboravljena glumica i njen muž koji je, takođe, glumac. Kako bi ostvarili svoj naum, par se pretvara kao da su veliki fakovi glumice ne bi li je naveli da im proda zemlju. Ali, oni ne mogu ni da zamisle koliko lukavi i pametni mogu biti ovi matorci.

Ocena na IMDb-u: 7,3

The Farewell

Ovaj zabavan film nam priča o piscu amateru, Bili, njenoj baki, Nai Nai i njenoj velikoj porodici. Bilina baka je smrtno bolesna, a komšije odlučuju da sakriju istinu od nje kako bi mogla da provede svoje poslednje dane u miru. Bili je teško da se pretvara, neprestano je tužna, dok se čitava njena porodica priprema za improvizovano venčanje njenog brata koje je, zapravo, samo izgovor kako bi video Nai Nai po poslednji put. Nai Nai je srećna i nije joj jasno zašto je njena unuka toliko depresivna.

Ocena na IMDb-u: 7,7

Hichki

Najna Matur ima Turetov sindrom još od detinjstva, ali ona zaista želi da postane učiteljica. Njeni učenici joj se podsmevaju, niko ne želi da je zaposli, a majka pokušava da je ubedi da pokuša nešto drugačije. Najna ne odustaje i dobija ono što želi. Postaje učiteljica u jednoj elitnoj školi i dobija najnemirniju decu.

Ocena na IMDb-u: 7,5

Love at Second Sight

Rafael i Olivija su se upoznali na koledžu i bili su veoma srećni, sve dok njegova karijera nije počela da se razvija. Postepeno, Rafael je počeo da obraća sve manje pažnje na Oliviju, posvećujući se sve više poslu i kao da je zaboravio na svoju ženu. Ali, odjednom se sve menja. Sada je Olivija poznata pijanistkinja koja ne pamti ništa u vezi sa svojim mužem, a on je samo nastavnik koji mora da povrati ljubav svoje žene.

Ocena na IMDb-u: 7,1

B.K.