POZIV MLADIM UMETNICIMA: Otvoren konkurs za izložbu "NISMO umetnici"

A. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Promo

Galerija "Monolog" i ekipa "NISMO umetnici" pozivaju mlade umetnike i studente umetničkih fakulteta (OAS i MAS) iz Beograda na učešće u grupnoj izložbi, koja će biti održana 14. novembra.

Cilj izložbe je otvaranje vrata mladim umetnicima ka afirmisanju sopstvenog stvaralaštva u svetu savremene umetnosti. Izložba omogućava umetnicima da uspostave značajne kontakte za svoju karijeru, dobiju priliku za rad na projektima, prodaju radova i umetničkih koncepata, kao i da pronađu zaposlenje kroz svoju umetnost.

"Neumetnost nije samo pokret – to je poziv za sve one koji žele da njihova umetnost ostavi trag i redefiniše paradigmu na našoj umetničkoj sceni. Umetnik je u Neumetnosti medijum, a njegova umetnost sredstvo." – NISMO umetnici

Tema izložbe je slobodna, a kriterijumi prijave uključuju dostavljanje CV-a i portfolija. Svi prijavljeni radovi će biti razmatrani, a i oni koji ne budu izabrani će takođe dobiti priliku da budu primećeni.

Konkurs je otvoren do 25. oktobra 2024. godine. Ukoliko rezonujete sa ovim pokretom, već ste deo njega!

Za više informacija, zapratite grupu na instagramu @nismo.umetnici i @monolog.gallery, a više informacija o prijavama za konkurs se nalaze na linku.

(Telegraf.rs/PR)