Neviđene ovacije za predstavu "Lu" u teatru "Odeon": Pomama za kartama, ovako izgleda oduševljenje publike

E. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Teatar "Odeon" večeras je otvorio svoja vrata, a tim povodom održana je premijera autorske predstave "LU" vlasnika "Pink Media Group", Željka Mitrovića. Karte su za 13.septembar bile rasprodate, a sledeći datumi kada će se "Lu" naći na daskama koje život znače, jesu 14. i 15. septembar, kao i 20. 21. i 22. septembar.

- Ovo sam ja... Ovaj teatar je moj konačni odgovor. Možda mi je dugo trebalo da svom ludilu, onom kreativnom pronađem pravi put i pravo odelo i od danas i nakon ove premijere, siguran sam da konačno imam pečat na potvrdu da sam napravio najbolju stvar u svojoj dosadašnjoj karijeri - rekao je za Telegraf Željko Mitrović, posle velikih ovacija, i dodao:

- Ali predstava Lu je samo početak, a granica je nebo... Svetske premijere u svetskom, a srpskom teatru tek slede.

"LU" je predstava koja donosi priču o Princu Tame, Luciferu, iz potpuno drugačijeg ugla. Lucifer je po kazni poslat na Zemlju, među ljude. Ali postoje likovi koji mogu da iznenade i samog Lucifera. Kad pokuša da kupi dušu opštinskog funkcionera Srbe i usput se zaljubi u njegovu sestru Veru, Lucifer ne može da veruje šta ga je snašlo. Shvata šta je ljubav – da zbog nje žene plaču, a muškarci piju i lažu da ne plaču. I Lu je upao u tu klopku i mora da se izbori sam sa sobom, jer ako pokaže slabost – gubi sve što je Princu Tame važno.

Sjajna glumačka postava predvođena je Žarkom Dimoskim, Markom Markovićem, Stojanom Đorđevićem, Miljanom Prljetom i Vesnom Paštrović.

(Telegraf.rs)