"Ed Sheeran dan" biće održan 16. avgusta u prostoru Mascomstore Terazije

A. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Britanska pop zvezda Ed Širan održaće koncert dan kasnije 17. avgusta na beogradskom Ušću

Foto: Tanjug/AP/Wilfredo Lee

Specijalna zabava “Ed Sheeran dan“, posvećena britanskom kantautoru Edu Širanu, biće održana dan pre koncerta, 16. avgusta u prostoru Mascomstore Terazije u Beogradu, saopštili su danas organizatori.

Britanska pop zvezda Ed Širan održaće koncert dan kasnije 17. avgusta na beogradskom Ušću.

Kako je navedeno, posetioci i obožavaoci će, kroz poseban kviz, biti u prilici da osvoje Edove ploče, CD-ove ili jedinstven "Ed Sheeran Notebook", a sva Širanova izdanja biće na popustu do 23. avgusta.

Organizatori su spremili i sladolede u bojama albuma Ed Širana, a iz Mascoma su napomenuli da je i on pozvan na zabavu.

"Kao jedan od globalno najpopularnijih artista lejbla Atlantic UK zadovoljstvo nam je da smo, kao predstavnici Warner Music grupe, bili aktivno uključeni u sve kampanje vezane za promovisanje muzike, izdanja i koncerta ovog vanserijskog artiste", poručili su iz Mascoma, preneto je u saopštenju.

Realizaciju manifestacije podržače Play Radio sa specijalnim reporterskim uključenjima, a najavljene su i specijalne programske celine posvećene svetskoj muzičkoj zvezdi.

Kao ekskluzivni partner Warner Music Grupe, Mascom je organizovao i nagradnu igru na društvenim mrežama koja će trajati do 13. avgusta, u kojoj učesnici ostvaruju mogućnost da osvoje kartu za koncert i upoznaju Širana.

U sklopu svetske turneje "+–=÷×" Širan će prvi put nastupiti u glavnom gradu Srbije zahvaljujući koncertnoj agenciji HoneyComb, navedeno je.

(Telegraf.rs/Tanjug)