OSVETI SE KOMŠIJI: CD za borbu protiv preglasnih narodnjaka i dosadnog komšiluka!

Album sa 12 hitova: zvuk razbijanja betona, bušilice, motorne testere, brusilice, turiranje dizelaša služe za nerviranje komšiluka i "probijanje" komšijskih bubnih opni

U moru novih muzičkih projekata novokomponovanih zvezdica, folk kraljica i pop diva jedan album prošao je gotovo neopaženo. Reč je o albumu "Osveti se komšiji", najoriginalnijem CD-u u Srbiji, snimljenom sa jednom jedinom namerom - za glasno puštanje i nerviranje bezobraznog komšiluka, kao i probijanje komšijskih bubnih opni.

Autor projekta skriven je iza umetničkog imena "Rajko Ajs Nadničarski", a u komentarima zadovoljnih korisnika našli su se i oni koji opisuju kako se na ovaj način može boriti i protiv preglasnih narodnjaka:

- Pored mene živi petočlana familija retarda, koja svoje slobodno vreme provodi na prozoru porodično gledajući 7 spratova dole i slušajući radio za mentole, puštaju te najgore moguće novokomponovane narodnjake. Moja terasa je pored njihovog prozora, i uopšte nisam mogao da je koristim jer Bogu hvala, tetka iz Nemačku im je poslala neko mrak ozvučenje za na poklon, pa imaju i čime da me pilaju. Pre tri nedelje sam uzeo ovaj CD, postavio sam svoje JBL petice na terasu a preko HC pojačala, im pustio ovaj CD... Ne mogu da vam opišem toplinu oko srca dok sam ih gledao kako se grčevito hvataju za uši, vrte u krug, gledajući gore-dole!!! Decu (18-25) kako vrišteći i pogubljeno gledaju u roditelje, a ovi pomalo besni ali i zbunjeni situacijom sklanjaju krdo sa prozora i zatvaraju isti. Vrebao sam ih naredna tri dana, i kako bi oni odškrinuli prozor, tako bi rapsodija krenula sve dok ga ponovo ne zatvore. Nema ih već neko vreme, uopšte se ne pojavljuju, a priča se da hoće da prodaju stan, kaže zadovoljni korisnik.