Okršaju uživo u emisiji: Ivan otkrio da je došao da raskrinka Zoricu i Anu, nastao haos zbog Slavnića

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Sve vezano za Zvezdana je apsolutna laž. Ana je uvek tražila da osudimo Zvezdanovo ponašanje i ponoviću da apsolutno osuđujem njegovo ponašanje prema Ani", tvrdi Marinković

Pritnskrin: Youtube/ZadrugaOfficial

Bivši učesnici Zadruge, Zorica Marković, Ana Ćurčić i Ivan Marinković gosti su emisije "Narod pita", a do sukoba došlo je između starih rijaliti nperijatelja i to uživo u emisiji.

Već na samom početku emisije došlo je do prozivki između Marinkovića i Ane, koja ga je još tokom najave gostiju potkačila.

- Ivane ima li straha, ovo je tvoja prva emisija Narod pita - rekao je Darko.

- Stvarno je preveliko interesovanje za ovu emisiju, dobio sam milijardu poruka. Ja sam realan. Dobio sam 97 posto poruka i sugestija da raskrinkam Zoricu i Anu večeras i da konačno narod to vidi. Nisam pripremljen, ali uzbuđen jesam. Zadruga nije završena, mi smo obavezni da gostujemo u ovim emisijama i mislim da su stvari mnogo jasnije. Spreman sam da odgovorim na sva pitanja i istrpim svaku kritiku - rekao je Ivan.

- Ja sam se uplašila, nije mi dobro - rekla je Zorica.

- Zorice ono što sam ti obećao, čuo sam se sa prijateljem iz Sinđelića i slagala si sve što si rekla da si u talu za restoran - rekao je Ivan.

- Nisi valjda poverovao - rekla je Zorica.

- To vam je Zorica. Ona je rekla da je potpisala ugovor i dala kaparu da uđe u tal, čuo sam se sa njim, a restoran je izdat na deset godina. To je samo jedna laž - rekao je Ivan.

- Reče prepušten Marinković. On je loš, pokvaren čovek i neko ko je radio sve zbog rijalitija bez trunke saosećajnosti. Ti si preloš čovek i onako si kako bih te doživela, nazivao si me folirantom, a težak si mediokritet - rekla je Ana.

- Ja o Ani Ćurčić ne mogu da kažem da imam loše mišljenje, okarakterisao sam je kao lošeg čoveka na osnovu svega onoga u šta sam sumnjao i obistinilo se za ovih sedam dana - rekao je Ivan.

- Sve vezano za Zvezdana je apsolutna laž. Ana je uvek tražila da osudimo Zvezdanovo ponašanje i ponoviću da apsolutno osuđujem njegovo ponašanje prema Ani, ali ja ne vidim tu ništa strašno, ali osuđujem kako se on ponašao prema njoj u Zadruzi, a kako se ponašao napolju ne znam: Anino ponašanje apsolutno osuđujem - rekao je Ivan.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Možeš li da me saslušaš? Kako ti znaš da je sve što sam ja iznela laž? - pitala je Ana

- Ovako, prvo ću ti reći stvar u koju sam tamo bio uveren pa sam se i uverio a to je pod broj jedan da nisi žena koja je ušla kao ostavljena, nije te prevario sa Anđelom već jer je bio u šemi sa Aleksandrom - rekao je Ivan.

Detalje pogledajte u videu, gore u tekst.

(Telegraf.rs)