Dejan Dragojević pred veliko finale Zadruge otkrio favorite, pomenuo je i Aleksandru i Cara

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dragojević, inače prošlogodišnji pobednik otkrio je impresije o finalistima koji se ove sezone, večeras bore za nagradu od 50.000 evra.

Foto: Kobra

Dejan Dragojević komentarisao je učesnike Zadruge 6 i pred večerašnje finale otkrio svog favorita, ali i najstrašnije isprozivao i opleo po bivšoj devojci Aleksandri Nikolić.

Nakon devet meseci borbe, kraha i rađanja novih ljubavi, puno suza i drame, ali i smeha, večeras se završava šesta sezona Zadruge, a tenzija među finalistima je sve veća.

Dragojević, inače prošlogodišnji pobednik otkrio je impresije o finalistima koji se ove sezone, večeras bore za nagradu od 50.000 evra.

- Pa onako, mislim da su neke diskvalifikacije dale na prednosti određenim ljudima da se nađu tu u samom finišu, a smatram da im nije mesto jer su lažovi, foliranti i nekoliko sezona zaredom pokazuju isto, ali i pokazali su da se ne mogu promeniti na bolje tako da ne znam ko to voli.

Otkrio je i svog favorita i poslao im ogromnu podršku.

- Podrška sam mom Zetu, mojoj Patrolnoj šapi, a favoriti za pobedu su Bilal, Ivan, Ana, Janjuš.

Na pitanje, šta po njemu treba da poseduje pobednik šeste sezone i u kome vidi te osobine, Dejan je odgovorio:

- Nijedna osoba nema te osobine, ali ono što su pokazali je dovoljno da se izdvoji Bilal, Ivan, Ana, Janjuš... potrebne su promene, napredak, iskrena osećanja... Oni su ostali dosledni onome što su oni. Bilal koketa, Ana dostojanstvena, Ivan veran, odan, Janjuš se klonio svojih najvećih stvari, a to je Maja jer je ipak zbog nje promenio život, a sad joj je odoleo i ostao je da se bori za ćerku.

Pomenuo je i Filipa Cara i bivšu devojku Aleksandru Nikolić koji je nastrašnije isprozivao.

- Što se tiče njih, ne znam neki im je Hairli... ako budem iskren biće da sam ljubomoran ili ne znam šta... Ali za 7 dana ćete čitati kao i svake godine isto... Šta da predvidim devojci koja je svom momku napakovala policiju i šta da predvidim momku koji je rekao sa kim mu je sve devojka povezivana sa ozbiljnim ljudima... rekli su sami o sebi... Ovo nisu moje reči.. Njihove porodice su pričale o njima kroz celo učešće, to nije moja briga, ne ulaze u moju kuću - rekao je on za "Pink".

(Telegraf.rs)