Anđela Đuričić žestoko oplela po Maji Marinković: "Tvoj fetiš je da uzimaš zauzete muškarce"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mislim da voli zauzete muškarce nevezano za moju situaciju, meni se ovo desilo, a ti si to ponovila u više navrata to znamo već godinama unazad", nagovestila je Anđela

Foto: M.M./Antonio Ahel/ATA Images

Anđela Đuričić javno je iznela svoje mišljenje o Maji Marinković nakon što joj je preotela Zvezdana Slavnića.

Anđela je teško podnela preljubu, a deluje da se Zvezdan nimalo ne kaje, kao ni Maja. Ipak, Anđela je odlučila da pred svima kaže Marinkovićevoj šta misli o njoj.

Mnogi su dugo čekali momenat kada će se one suočiti, a kada je Đuričićeva ustala i raspalila po starleti nije progovarala ni ona, ali ni ostali ukućani.

- Ja ću prvo Maju, pošto ću tu kraće... Nema šta, ja sam njoj rekla svoje mišljenje. Mislim da voli zauzete muškarce nevezano za moju situaciju, meni se ovo desilo, a ti si to ponovila u više navrata to znamo već godinama unazad. Mislim da te loži to, kad vidiš srećan par, da uzmeš muškarca toj ženi i ne znam zašto, to ti je postao fetiš. To hrani tvoj ego i tvoju dušu - započela je.

- Što se tiče mog i tvog odnosa - nemamo ga i nećemo ga ni imati. Da ponovo uđemo u Zadrugu nikada ga nećemo imati, jer ja sam neko ko ne zaboravlja šta mi je neko loše uradio. Ne smatram da si meni lično loše uradila...

- Ti si mi se zahvalila - ubacila se Maja, dok je Anđela to potvrdila i zamolila je da je na prekida.

(Telegraf.rs)