Poznati advokat nakon stravičnih optužbi Ane Ćurčić na račun Zvezdana Slavnića: Može se razmatrati i doživotna

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana je u rijalitiju Zadruga iznela brojne optužbe na račun Zvezdana Slavnića, a sada se oglasio i poznati advokat

Printskrin: Yotube/Zadruga Official

Stravična ispovest Ane Ćurčić u rijalitiju Zadruga šokirala je čitavu Srbiju i region, a tom prilikom je zadrugarka izgovorila brojne optužbe na račun svog nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića.

Naime, Ana je u Zadruzi ispričala da ju je Zvezdan prisiljavao na odnose, vezivao za radijator, tukao, maltretirao psihički i fizički godinama unazad, a nove optužbe na njegov račun od strane nje, iznose se svakodnevno.

Ekipa  portala Telegraf.rs je ovim povodom kontaktirala poznatog advokata Ivana Simića koji je prokomentarisao optužbe Ane Ćurčić u rijalitiju, pa nam je rekao i koliku kaznu bi Zvezdan mogao da dobije u slučaju da Zvezdan bude okrivljen za dela u slučaju da zbog navedenih optužbi bude krivično gonjen.

- Rijaliti nije mesto za iznošenje ovakvih optužbi, institucije moraju da istraže ovo i da se time bave, a ne učesnici rijalitija, iznošenjem svog mišljenja - započeo je advokat za Telegraf i dodao:

Foto: Privatna arhiva

- U pitanju su veoma ozbiljne optužbe. Nanošenje teških telesnih povreda, silovanje, nasilje u porodici - ističe Ivan.

- Ovo je više krivičnih dela u jednom, a kazna može ići i preko 15 godina zatvora. Ako je osoba povratnik, što u ovom slučaju jeste, može se razmatrati i doživotna robija, ako se dokaže krivica - dodaje Simić za Telegraf.

Podsetimo, Zvezdan je Anu javno prevario u rijalitiju sa zadrugarkom Anđelom Đuričić, a nakon Aninog ulaska u Zadrugu, ništa više nije bilo isto.