Sestra nestale Marijane iz Velikog brata ušla u Zadrugu: "Dobila sam sliku, znam šta joj se dogodilo"

- Zadrugu sam ugovorila pre te tragedije - rekla je ona

Foto: Nestali.gov.hr, YouTube/BAR Srbija

Voditeljka Dušica Jakovljević večeras je obavestila gledaoce da u "Zadrugu 6" ulazi Maja Kovačević, sestra pobednice "Velikog Brata" Marijane Seifert, kojoj se od aprila ove godine gubi svaki trag.

Dušica Jakovljević odmah je rekla kako ju je Maja podsetila, na Marijanu, te se obratila svom kolegi Darku i zamolila ga da on nastavi razgovor sa novom učesnicom jer je njoj jako teško.

- Zadrugu sam ugovorila pre te tragedije i to se sve dogodilo u međuvremenu - rekla je ona, pa dodala:

- Večeras je moj ulazak i ne bih htela da se fokusiram i o tome pričam za sve postoji svoje vreme. Mi smo kao porodica dali sve od sebe i saznali smo 99,9 posto toga. Kada budem bila spremna da ispričam to podeliću sa javnošću. Dobila sam sliku šta se dogodilo i nekako pokušavam da to prihvatim. Saznali smo sve šta je bilo.

- Za Nemeša sam videla u medijima da je bio šokiran, ali ni sa kim o tome ne pričam osim sa svojim najblizima. Nisam bila u kontaktu sa Nemešom i nisam ni sa kim pričala o tome. Sa porodicom pričam jedino o tome delimo plač u suze. Teško mi je bilo da dođem ovde - rekla je Maja Kovačević u studiju u Šimanovcima.

Video: Radanović otkrio da li je razmazio trudnu suprugu, pa potkačio Kiju Kockar

(Telegraf.rs)