Osmakčiću preti godinu dana zatvora: Advokatica progovorila o kazni nakon brutalnog prebijanja Viktorije

- S obzirom na to da za nasilje postoje materijalni dokazi u vidu snimaka, Marko bi u tom slučaju dobio ili novčanu kaznu od 30.000 do 300.000 dinara ili zatvorsku kaznu do godinu dana - rekla je advokatica

Prinskrin: Youtobe/ Zadruga Officail

Skandalozne svađe Marka OsmakčićaViktorije Mitrović pre nekoliko dana su eskalirale, a jezive scene nasilja uzdrmale su čitavu javnost.

Naime, nakon što je Marko davio, udarao u glavu, i na kraju onesvestio svoju devojku, mnoga udruženja koja se bave zaštitom žrtava nasilja su se javno oglasila i tražila sankcije za agresivnog zadrugara, a sada je advokatica Jelena Zakonović otkrila da Osmakčiću preti kazna zatvora od godinu dana.

- Pošto su u pitanju lakše telesne povrede, tužbu za nasilje mora da podnese lično Viktorija, koja je u ovom slučaju žrtva. Tužilac tereti po službenoj dužnosti samo kada su nanesene teške telesne povrede - objasnila je najpre sudsku proceduru advokatica za Alo, koja je potom otkrila kolika je maksimalna zaprećena kazna za ovo delo.

- S obzirom na to da za nasilje postoje materijalni dokazi u vidu snimaka, dokazivanje dela ne bi dugo trajalo, a Marko bi u tom slučaju dobio ili novčanu kaznu od 30.000 do 300.000 dinara ili zatvorsku kaznu do godinu dana - zaključila je Jelena Zakonović.

Da jedan problem nikada ne ide sam, potvrđuje i naš izvor koji tvrdi da je Viktorijina porodica očajna, te da strahuju da Centar za socijalni rad ne oduzme Mitrovićevoj starateljstvo nad maloletnom ćerkom zbog njenog nedoličnog ponašanja pred kamerama.

- Viktorijina porodica je očajna, ljudi od sramote jedva izlaze iz kuće. Viđaju se samo s najbližim komšijama, imaju mnoštvo problema, ona im je uništila život svojim učešćem u Zadruzi. Jako su ih potresle scene nasilja koje su gledali, babi i dedi je u jednom trenutku pozlilo. Ne mogu da veruju da se nakon takvih batina Viki pomirila s Osmakčićem - rekao je izvor, pa nastavio:

- Shvatili su da joj nema pomoći i digli su ruke od nje. Viktorija je zaista pokazala sve najgore osobine, a zbog svojih izjava ugrozila je i osramotila čitavu porodicu, a najviše ćerku koja ima samo četiri godine. Njeni najbliži imaju dosta problema sa Centrom za socijalni rad koji preti da će Viktoriji oduzeti starateljstvo nad detetom.

- Kada izađe iz rijalitija, ona će morati da ide kod psihijatra i socijalnog radnika na procene kako bi se ustanovilo da li je podobna majka i da li je sposobna da vodi računa o maloletnoj ćerki. Njene izjave da se bavila prostitucijom, seks pred kamerama, kao i nasilničko ponašanje dosta su pogoršale čitavu situaciju.

Video: Nasilje nad ženom u Zadruzi: Osmakčić rekao najgnusnije psovke Viki, pa je 2 puta bacio u bazen

(Telegra.frs)