Sve kartice su mu kod supruge, Ša moli brata da ode po njih: "Uzmi sa mog računa 1.000 evra"

- Nije mi prijatno, ne prija mi, ali eto, nadam se da me bar vi volite ako niko drugi ne - obratio se reper svojoj porodici

Nenad Aleksić, Foto: Nikola Tomić

Zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša obratio se svojim najmilijima kako bi mu doneli sve što je potrebno za proslavu rođendana koji se bliži.

Naime, Ša je poručio porodici da ih voli najviše, a potom zatražio nešto od brata da odu do bankomata i kupe mu sve što je potrebno za "divan dan".

- Glupo mi je da dođem ovde, nisam rečit kada trebam nešto pametno da kažem. Obraćam se porodici, znate da vas volim najviše i ja sam siguran da me niko ne voli, i da me ljudi mrze. Nije mi prijatno, ne prija mi, ali eto, nadam se da me bar vi volite ako niko drugi ne. Obraćam se Peletu i snajki Ceci, da odete do banke da uzmete sa mog računa 1.000 evra, da se organizuje klopa, piće, uzmite mi kupke, brijače, nastavke - govorio je Ša.

Podsetimo, Ša je  nedavno razgovarao sa svojim cimerom Franom Pujasom kada se žalio da mu se približava rođendan, ali ne zna hoće li uspeti da ga proslavi jer su mu sve kartice od banke kod još uvek zakonite supruge Ivane Aleksić.

- Jao, ne znam šta će biti sa mojim rođendanom, jer su mi sve kartice kod Ike. Zaslužujem da se polijem benzinom, stvarno - kukao je reper pre nekoliko dana.

Video: Zaboravio na suprugu: Ša i Tara ozvaničili vezu poljupcima

(Telegraf.rs)