"Tretiraš me kao kera! Hvataš me za vrat!": Luna napala Marka, a on joj zbog jedne stvari odbrusio

- Ako ti kažem da to ne radiš, onda nemoj - rekla je Luna svom dečku

Luna i Marko žestoko su se posvađali na žurki koja je održana u dvorištu "Zadruge". Đoganijeva se naljutila na Miljkovića, jer je Đoganijevu u jednom trenutku uhvatio za vrat. Njih dvoje su se odvojili od drugih zadrugara i raspravljali na doku.

- Nemoj da me nabijaš na ku*ac! Smeta mi to! Hoćeš da me je*eš ovde pred svima?! Ti kao da hoćeš namerno da se svađaš, napio si se pa te boli ku*ac! Rekao si da ti kažem šta mi smeta, a ti sad govoriš da se foliram! - rekla je Luna.

- Imali smo seks u WC-u, šta je to bitno! Ja to nisam ni pomislio da uradim! Kao da sam znam šta uradio! - rekao je Marko.

- Izvini, mislila sam da to hoćeš da uradiš, nisam htela da te uvredim! - rekla je Luna.

Marko i Luna se žestoko posvađali Printkskrin: TV Pink

Marko je odmah otišao za njom, jer nije mogao da shvati zbog čega se naljutila, a onda su ušli u sukob koji je on odmah prekinuo, jer se okrenuo i vratio na žurku.

- Tretiraš me kao kera! Hvataš me za vrat! Ružno je! Ako ti kažem da to ne radiš, onda nemoj! Napio si se i boli te ku*ac! - rekla je Đoganijeva.

- Je*o me pas kad sam ti dao alkohol da popiješ! Ti kad popiješ, ni za go ku*ac nisi! Užas! Šta je sa tobom? Da li si ti normalna?! - rekao je Marko Miljković.

VIDEO: Marko uvredio Slobu, Luna počela da ga brani:

(Telegraf.rs)