Žestoki okršaj Stanije, Aleksandre i Ljube: "Lepo je meni Tomović govorio da si mrtva ku*va! Bruko i sramoto nacije!" (VIDEO)

- Ti si, devojko, zvezda jer si se je*ala sa maminim dečkom i sad glumiš žrtvu! - vikala je Stanija na Aleksandru

Tokom poslepodneva došlo je do velike svađe između Stanije, Aleksandre Subotić i Ljube Pantović, kada su pljuštale razne uvrede iz njihovih usta.

Aleksandra je govorila kako je sa svoje 22 godine mnogo uspešnija od Stanije, koja ima 35, posle čega je Dobrojevićeva planula.

- Ti si sa 16 skinula mami dečka i napravila dete! Ja sam ze tebe mala beba! - vikala je, pa pomenula i Ljubu.

- Isti taj Čabarkapa je tebe je*ao! - rekla je Stanija Ljubi, nakon čega je i ona počela sa psovkama.

Ljuba i Stanija/ Printskrin: TV Pink

- Je*ao je tvoju mamu, i brata ti je je*ao! Ka*a vas je isti čovek! - vikala je Ljuba Staniji, a ona joj je ponavljala kako su njih dve bruka i sramota nacije.

- Ja pored Čabarkape prošla nisam! Bruko i sramoto nacije! Ti si, devojko, zvezda jer si se je*ala sa maminim dečkom i sad glumiš žrtvu! Šta si ti uradila Čabarkapinoj ženi, svojoj majci, pa onda s Vuletićem... Obrukala si svoju familiju! - rekla je Stanija.

Aleksandra Subotić/ Printskrin: TV Pink

- Lepo je meni Vladimir Tomović rekao za Aleksandru Subotić da je mrtva ku*va, jedino ima taj kodeks da ne vara muškarce, odnosno Davida, pošto je Čabarkapu prevarila - sa Vuletićem se poje*ala - ali jeste David ispao mnogo veće go*no, folirant i prevarant, jer ju je prevario! Ćaooo! Hvala što sam učestvovala u ovom vašem cirkusu, nisam ni platila kartu. Što dalje od mene, ćao! - rekla je Stanija.

Stanija/ Printskrin: TV Pink

- Najpametnija si kad pu*iš ku*c za 20 evra, tako da ćuti! Daju ti 20 evra, obrišu pod kamiona s tobom i odvezu dalje, jer ne smeju da stoje dugo na parkingu, ti to dobro znaš. Ka*aš se po kamionima! Ku*vo jedna raspala! - rekla je Ljuba.

Pogledajte njihovu svađu:

(Telegraf.rs)