Miki raskrinkao Aleksandru i Davida: Otkrivena gnusna laž kojom su obmanjivali narod kako bi ostali u rijalitiju! (VIDEO)

- Ti si ovde priznao da je ona imala lažnu trudnoću, da li ti znaš da zbog te lažne trudnoće ti ne pričaš sa bratom? Što si ti ostao sa takvom devojkom? - pitao je Miki

David Dragojević i Aleksandra Subotić žestoko su se posvađali nakon čega su počeli da iznose skandalozne detalje iz njihove veze. Aleksandra je rekla da Davida novčano izdržavala i da mu je stalno davala novac, uključujući i 1.000 evra koje mu je dala za struju koju je potrošio u svom lokalu.

On je podsetio da je Aleksandra ta koja je u "Parovima" imala lažnu trudnoću i da je to dokazano. Dragojević je rekao da će Aleksandri udariti šamar, po cenu da ga izbace iz Zadruge.

Nakon ovoga Miki Đuričić se umešao i rekao da je ponižavajuće to što je David uzimao novac od Aleksandrinih fanova. David je potom priznao da je pogrešio i rekao da su on i Aleksandra sve zajedno radili, pa čak i lagali u vezi njene trudnoće.

Printskrin: Dailymotion

- Evo ključno pitanje. Ti si ovde priznao da je ona imala lažnu trudnoću, da li ti znaš da zbog te lažne trudnoće ti ne pričaš sa bratom? Što si ti ostao sa takvom devojkom? - pitao je Miki.

- Zato što sam uplivao u go*na ta i nisam smeo da kažem to ni majci, ni nikome... - odgovorio je David.

Milan Milošević je podsetio Davida da je plakao kada je Aleksandra imala lažni pobačaj, a David je rekao da je morao da glumi, zbog majke, brata i svih ostalih.

Time je David priznao da već godinama objanjuje javnost radi koristi.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Ana i David se ljubavišu, a Aleksandra ih čežnjivo gleda

(Telegraf.rs)