Aleksandru pitali zašto joj David nije pružio ruku, ona odgovorila, a onda se umešala Ana i otkrila da li mu je zabranila! (VIDEO)

- Mislila sam da će imati malo dostojanstva, da će bar malo biti šmeker - rekla je između ostalog Aleksandra za svog bivšeg

Nakon što su se žestoko posvađale majka i ćerka, Ljuba Pantović i Aleksandra Subotić, do svađe je došlo i između bivših ljubavnika, Aleksandre i Davida Dragojevića.

Pretres nedelje napravio je totalnu zbrku kada je u pitanju "ljubavni trougao", a Aleksandra se podsetila situacije kada se vratila u Zadrugu, kada David i Ana nisu želeli da joj pruže ruku, kao i čuvene torte.

- Kako si protumačila to što ti David nije pružio ruku? - bilo je pitanje za Aleksandru.

Aleksandra Subotić/ Printskrin: TV Pink

- Videla sam da je David plakao pre toga tri dana. Mislim da on zna u dubini duše da to ne treba tako da radi. Mislim da se bori sam sa sobom i da je zato plakao. Mislim da mi nije pružio ruku i zbog Ane, ali i zato što, kako da kažem, nema odgovore na moja pitanja... Mislim da mu je lakše da se pravi da me ne vidi, da me nema, nego da ostvari bilo kakav kontakt sa mnom, makar i taj fizički da se pozdravi - objasnila je Aleksandra.

- On sad gleda na ovo taktički. Mislila sam da će imati malo dostojanstva, da će bar malo biti šmeker - dodala je, posle čega se umešao i David, a onda i Ana.

Aleksandra Subotić i Ana Korać se svađaju/ Printskrin: TV Pink

I Ana je otkrila zbog čega nije Aleksandri pružila ruku, ali nije preterano širila temu.

- Nemam potrebu da Aleksandri pružim ruku. Ja nikad sa njom nisam bila u dobrim odnosima - rekla je Ana, dok je Aleksandra tvrdila da nije tako.

Osim toga, bilo je i glasina kako je Ana te prve večeri zabranila Davidu da pruži ruku Aleksandri, što je ona oštro demantovala.

(Telegraf.rs)