Progovorila Davidova majka! Biljana se oglasila i otkrila da li će poslušati naredbu sina da Aleksandru izbaci iz kuće!

David je Stanijinim ulaskom u Zadrugu saznao da Aleksandra sa detetom i dalje živi kod njega u kući

Biljana Dragojević oglasila se nakon što je njen sin David u Zadruzi rekao da želi da njegova bivša verenica Aleksandra Subotić napusti njegovu porodičnu kuću u Veterniku

Kako se čini, Biljana se i dalje drži svog stava da trenutno ne sluša sinovljeve želje, a za Anu nema da kaže nijednu lepu reč.

- Ana nije njegova devojka, ona se igra s njim. Aleksandra je dobro i voli ga. Izmanipulisan je. Magdalenu neću izbaciti iz kuće, pogotovo što je Ana Korać u pitanju. Ja sam to dete počela da čuvam, ide ovde u vrtić... Dete ne može da se izbriše gumicom. Ostaću dosledna do kraja kako smo se dogovorili! - poručila je Biljana.

Aleksandra i Biljana, Foto: Instagram/sandrasuboticss

Podsetimo, David je Stanijinim ulaskom u Zadrugu saznao da Aleksandra sa detetom i dalje živi kod njega u kući, nakon čega su i on i njegova nova devojka Ana Korać pobesneli.

Mnogi kažu da ona moju i Aninu vezu shvata kao igru. Ona to definitivno ne gleda kao igru, ovde je i te kako na sve bila ljubomorna, a ne da me gleda stalno sa Anom. Ona je znala da će neko to uneti, nadala se da će do ovoga doći. Neka reši šta ima u svom životu dok sam ja ovde, ima još nekoliko meseci. Nakon toga neka ide, ona ima svoju kuću. Ne znam šta ona traži tamo. Ništa ne može da ugrozi mene i Anu. Aleksandra sve ovo radi smišljeno, ali nas dvoje se nećemo razdvojiti! - rekao je David vrlo sigurno.

Kompletne izjave njega i Ane na temu Aleksandre i njenog boravka u njegovoj kući pogledajte OVDE.

VIDEO: David javno isterao Aleksandru iz kuće, Karađorđu pao mrak na oči

VIDEO: David ljubi Anu u zadnjicu

(Telegraf.rs)