Ukućanima pušten snimak na kojem Bane seksualno napada Doroteu, Zerina u suzama istrčala napolje, a komentar sudije sve je šokirao! (VIDEO)

Zadrugari su nakon snimka osuli paljbu po Dorotei

Zadrugarima je bio pušten skandalozan video-snimak na kojem je Bane Čolak sekusalno napadao Doroteu dok je spavala.

Ukućani su bili šokirani Čolakovim ponašenjem, ali su takođe pojedini smatrali da se Dototea samo pravila da spava dok joj je Bane zavlačio ruke ispod majice.

Banetova bivša devojka Zerina Hećo nije mogla da gleda ovaj snimak, pa je sa suzama u očima napustila prostoriju i otišla u toalet.

- Meni je ovo stvarno žalosno... Ispostavilo se da sam bila u pravu, jer ja sam sumnjala u sebe. Ja nisam mogla da verujem, nisam mogla da dođem sebi kad sam se probudila, on je mene zagolicao po stomaku... Šta će njegova ruka tu?! Pomislila sam možda je mislio da je Zerina u pitanju. Ali on me je ispipao dok sam ja spavala - rekla je Dorotea.

Dorotea Jovanović, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ne želim da branim Baneta, kriv je... Ali došla mu devojka u krevet. Ovde u Zadruzi se dešava svašta, svi se pipkaju... Desilo ti se eto da si bila sa Miljkovićem, desilo ti se da te neko zagrli, uštine... - rekao je Miki.

Miki, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ove meni deluje da ni jedno ni drugo nisu spavali... On jeste čeprkao po haljini, nije očekivala da će joj staviti ruku na stomak, ali nisi spavala sto posto. Šta ćeš ti sa njim u krevetu? - pitala je Zorica, sa čime se složio i Toma Panić.

Zorica, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Za mene ovo nije ništa... Neprirodno je da u zatvoru ljudi budu toliko komotni i da leže jedno pored drugoga... Po meni on ovde ništa nije uradio i nema osnova nikakvog. Pa i ona kad bi podnela neku prijavu, nema osnova... Prvo, prija ti sve to - rekla je penzionisana sudija Snežana.

Snežana, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ovo je izgledalo ružno, ja sam izašla na pola... Odvratno mi je i ja se odvratno osećam... Postoji drugi način da se približiš ženi, da je uradio isto što je uradio Vladimir, to bi bilo okej - rekla je Zerina.

VIDEO: Ovo je skanalozno napastvovanje Dorotee:

Šta su zadrugari rekli o Banetu pogledajte na snimcima ispod teksta:

(Telegraf.rs)