"Bolje da je išla na časove kulture, nego što se je*ala sa 14 godina!" Aleksandra nakon sramnog postupka prema Zerini na sebe navukla neviđeni gnev (VIDEO)

- O njoj nije imao ko da brine, ali to ne opravdava njeno ponašanje - prokomentarisao je Lepi Mića

Jovana, Ana i Mića pričaju o Aleksandri, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Aleksandra Subotić na korak je do toga da postane najomraženija učesnica Zadruge 2, a sve zbog toga što je milionima gledalaca otkrila najveću tajnu Zerine Hećo - da je silovana.

Subotićeva se nije izvinila zbog ovoga, a u spoljnom svetu ovim povodom oglasili su se iz Udruženja žrtava silovanja, dok na društvenim mrežama samo "pršte" komentari revoltiranih ljudi.

I u Beloj kući priča se o ovome, pa je prethodne noći Ana Korać sa Lepim Mićom i Jovanom Tomić Matorom razgovarala na tu temu.

- Biće sramota ako ona pobedi, zlo - rekla je Ana.

- Bolje da je išla na časove kulture, nego što se je*ala sa 14 godina - dodala je Koraćeva.

Aleksandra Subotić navukla je gnev ukućana, ali i ljudi spolja, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- O njoj nije imao ko da brine, ali to ne opravdava njeno ponašanje - prokomentarisao je Lepi Mića.

- Ja sam sa Sanjom komentarisala da mi se ona ne sviđa, ali bila je okej kad sam ušla, mada... Videla sam da je zlo. Ja sam ti rekla da imamo antene oko mene i Ane - rekla je Matora.

Zerina je ovako izgledala nakon stresa usled svađe sa Aleksandrom, nakon što je Subotićeva otkrila njenu tajnu, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Kad je bila afera "kačket" ona je ovde skakala i vikala, a on je ćutao, sve na mene svalio. Luni se David i te kako svideo, ali ti si mu se više dopala. Mina je njima kuvala i spremala, bila im kućna pomoćnica, a ovamo se mrze - dotakao se Mića i "afere kačket".

Podsetimo, Zerina je, nakon što je Aleksandra otkrila njenu tajnu, povraćala i plakala, a kako je sve izgledalo pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)