"Ti si izdajnik!": Veliki šef žestoko kaznio Aleksandru, David došao da je smiri, a Subotićeva mu je sasula sve u lice! (VIDEO)

- Neću da se raspravljam. Zamisli da sam ja otišla sa dva lika i da se tamo nešto muvam sa njima - rekla je Aleksandra

Aleksandra Subotić kažnjena je od strane Velikog šefa oduzimanjem nedeljnog honorara, jer nije nosila bubicu. Ovu odluku saopštila je svima Snežana Ilić, koja je ovonedeljni vođa "Zadruge".

- Zadrugari, odlukom Velikog šefa, Aleksandra je kažnjena mesečnim honorarom zbog nenošenja bubice - pročitala je Snežana Ilić pismo Velikog šefa.

Aleksandra je nervozno izjurila iz Bele kuće, umalo je i zaplakala, i zaputila se put paba. Za njom je krenuo njen dečko David Dragojević da je smiri, ali bez uspeha.

- Davide, skloni se, znaš šta radiš. Ostavi me na miru. Ti si izdajnik. Šta sve nisi radio. Ti kad popiješ, ti mene mrziš, otkako smo počeli vezu. Od prvog dana, mrziš me - rekla je Aleksandra.

- Zašto praviš nešto što nema, ženo bio sam za šankom. Što ne nosiš bubicu, pa ti si kriva što ti oduzimaju - rekao joj je David.

- Zamisli da sam se ja tako ponašala. Neću da se raspravljam. Zamisli da sam ja otišla sa dva lika i da se tamo nešto muvam sa njima. Ti si izdajnik, neću da nosim bubicu. Ti mene ne poštuješ, niko me ne zanima‚. Ti mene gledaš sa prezirom, ti bi mene u malo vode udavio. Svakog utorka me ostaviš samu - rekla je Aleksandra.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs)