"Ja sam napustila rijaliti!" Ovako su Aleksandra i David pokušali da pobegnu iz Zadruge nakon što je pušten snimak tuče (VIDEO)

Aleksandra i David su pobesneli nakon što im je pušten snimak tuče

Rijaliti učesnici Aleksandra Subotić i David Dragjević pokušali su da napuste Zadrugu kada su neki od rijaliti učesnika nakon što im je pušten snimak tuče stali na stranu Vladimira Tomovića i tvrdnje da do fizičkog kontakta nije došlo.

Subotićeva i Dragojević nisu mogli da se smire kada su nakon gledanja snimka na kome se jasno vidi da li je bilo fizičkog kontakta ili ne zadrugari skandirali da se Tomović vrati u rijaliti, pa su Aleksandra i David iz besa želeli da momentalno napuste Zadrugu.

Necenzurisani snimak! Pogledajte momenat kada je Vladimir pesnicom udario Aleksandru! (VIDEO)

- Neću da se smirim, ne zanima me. Neću da budem ovde. Nabo me je pesnicom u glavu iz čista mira i posle sam ja sam njega udarila. Može da dođe 5 obezbeđenja, mene ovo ne zanima, ja nisam debil. Ja sam rijaliti napustila, mogu da idem gde hoću - urlala je Aleksandra.

- Neću da me neki je*e, hoću da ričam. Stani ljubavi - rekao je David, a zatim je otišao do garderobera, gde je spakovao svoje i Aleksandrine stvari.

"Imala je seks na Farmi 6, samo se folira!" Kristijan Golubović se obratio zadrugarima, opleo po Staniji nikad gore, a Vladimira spustio kao niko! (VIDEO)

U garderober su prvo došli Luna i Adam Đogani, a zatim su i ostali zadrugari kako bi smirili Dvaida koji se bez reči pakovao i krneuo ka kapiji, na koju je lupao izsve snage.

David i Aleksandra ipak nisu napustili Zadrugu i nakon pokušaja bekstva vratili su se u rijaliti i nalaze se u sobi za rehabilitaciju.

Kako su David i Aleksandra pokušali da napuste Zadrugu pogledajte u videu ispod:

Pre Vladimira Tomovića diskvalifikovan je i Bojan Gaćeša zbog skandaloznog vica koji je ispričao, a ovo je njegovo izvinjenje:

(Telegraf.rs)