Kija otkrila da li bi posle svega ponovo bila sa Slobom (VIDEO)

- U nekim stvarima ne mogu da ga provalim, ali sam ga dosta dobro upoznala ovde - rekla je Kristina

Kija Kockar otvorila je dušu u pabu voditeljki Kaći Nikolić i pričala je o predstojećoj "Zadrugoviziji 3", u kojoj će nastupiti zajedno sa svojim suprugom Slobom Radanovićem (podsetimo, Kija i Sloba izvešće pesmu "Lažov notorni", koju u originalu izvode Ceca Ražnatović i Saša Matić, prim.aut).

Kristina je istakla da je puno vežbala, da je pitala svog muža za savet kada je pevanje u pitanju i da jedva čeka taj njihov zajednički nastup.

Nakon toga, Kija je prokomentarisala i odnos sa Slobom.

- On se promenio prema meni kada se sve to desilo. Želim im svu sreću... - rekla je Kija i kasnije dodala:

- Čula sam komentare da je on koji se igra sa svim tim i onda se ja zapitam da li je sve to tako. U nekim stvarima ne mogu da ga provalim, ali sam ga dosta dobro upoznala ovde. Iskreno, nije mi se svidelo ono što sam upoznala. Baš zato sam odlučila da on i ja ne možemo biti zajedno. Baš iz tih nekih razloga, čak i to neko njegovo pokajanje ne može da izbriše neke stvari koje sam ja videla u njemu ovde. To je meni jako ružno i ne želim takvog čoveka pored sebe. Ima on svoje kvalitete... Moram da zadržim za sebe šta sam ja to saznala i uvidela, ali dovoljno je da ja nekam posumnjam da je to neka njegova igra. Ja ne znam šta sada on trenutno radi, nisam upućena u odnos između njega i Lune - rekla je Kija.

Ona je navela da ljubav između Slobe i Lune neće biti dugog veka.

- Iskreno, ja stojim iza toga da to neće trajati. Ja sam to rekla odmah, čim sam došla. Jedina prava ljubav koja je postojala je između menje i njega. Ja iskreno mislim da to nije prava ljubav... Pruženo mu je nešto nije imao od mene u tom trenutku. Ja sam rekla da to neće trajati, ali to morate da pitate njih. On je taj koji može da kaže . Iskreno, mislim da on nikada neće biti iskren što se tiče toga. Čak i da je pogrešio, on to nikada neće priznati. Ali iskreno mislim da je on pogrešio i da je on to shvatio - rekla je Kija.

Evo šta je Kija rekla:

VIDEO: Pitali smo ljude na ulici šta misle o Zadruzi, Slobi, Kiji i Luni:

(Telegraf.rs)