Alal ti vera, direkt! Posle Nadežde, Miki dobio poziv i saopštio tati da stiže snajka, njegova reakcija je hit! (VIDEO)

- Mirko, snajka je pevačica, bavi se pevanjem - objašnjavao je Miki svome ocu

Nakon što je Nadežda saopštila svojim roditeljima da su se ona i Miki verili, i Đuričić je dobio poziv kako bi iznenadio svog oca Mirka. 

- Verio sam se, tata - rekao je Miki ocu.

- Alal ti vera...direkt! - poručio mu je tata, koji za razliku od Nadeždinih roditelja uopšte nije bio upućen u večerašnja dešavanja.

- Čestitam, svaka čast...

Došla sam kao pevačica, izlazim kao verenica! Nadežda rekla roditeljima da su se ona i Miki verili, oni im dali plac, zadrugari opleli kolce! (FOTO)

- Mirko, snajka je pevačica. Bavi se pevanjem! - rekao je Miki.

- Hrvatica?

- Pevačica! Peva, tata...

- A to! Znaš da sam gluv kao top! Hvala Bogu. Lepo, lepo... Vidim te sad direkt - rekao je Mikijev tata i nasmejao se čim ih je video na ekranu, pa dodao još: "Nek vam je sa srećom, sine".

- Doteraj ženku odmah! - poručio je Mikiju.

- Ali 25 dana je do kraja rijalitija! - objasnio je Miki, a nakon završenog razgovora sa ocem, Nadežda i on otišli su u Rajski vrt kod Drveta koji je sve i "zakuvao".

- Drvo, da ti kažem nešto. Prvo sam razmišljao, ali sad mi je drago da sam verio ovu Nadeždu! - priznao je Miki.

- Meni je ovo poslednji rijaliti, red bi bio da se povučem. Našao sam svoju saputnicu, eto... - zaključio je Miki i tražio Nebojši da mu pošalje skupoceni prsten.

Veliki šef je zadrugarima poslao piće, odvrnuo muziku, te ih večeras čeka prava pravcata proslava! 

Inače, Miki i Nadežda će u ponedeljak, 7. maja, na Zadrugoviziji 3 nastupiti zajedno sa pesmom "Jedan dan života" Lepe Brene i Miroslava Ilića. Koji su sve parovi formirani i šta pevaju pogledajte OVDE.

VIDEO: Šta meštani sela Kupinovo kažu o Mikiju Đuričiću

(Telegraf.rs)