Nisu krivi tvoji roditelji što imaju ćerku lezbijku! Neviđena svađa Miljane i Matore prekinula emisiju uživo! (VIDEO)

Kulićeva je bila revoltirana time što Matora spominje njeno dete, pa je posle žučne rasprave nastala žestoka svađa

Miljana Kulić i Jovana Tomić Matora imale su žestoku svađu koja je izbila nakon što je Ognjen Amidžić saopštio procente glasova u borbi za ostanak u kući. Jovana Tomić i nakon dupliranja imala je iznenađujuće mali broj glasova, što je Miljana primetila, a haos je izbio kada je Matora spomenula Miljanino nerođeno dete, nakon čega joj je Kulićeva rekla da je loš čovek.

Evo šta je Lukasova devojka poručila nakon što je Sonja navodno napala verenicu Željka Šašića!

Ova Miljanina konstatacija pogodila je Matoru, pa je nastala rasprava u koju se umešala i Saška Karan.

- Je l' tebi bitnije da radiš kako tvoji fanovi misle ili kako ti misliš? - pitala je Matora.

- Ma loš čovek je loš čovek - bila je uporna Miljana.

- Tebi fanovi kažu da se ne družiš sa mnom, a ti na primer hoćeš da se družiš sa mnom. Je l' bi se ti družila? Ne bi... Znaš zbog čega? Zato što isto radiš kao tvoja najbolja drugarica... Kuneš se u svoje dete da se ložiš na Sanju. Pa ti si se meni zaklela u to, evo priznaj, jesi rekla to? - pitala je Matora.

- Da mi se sviđa fizički, da je lepa! - odgovorila je Miljana.

- Pa ona je rekla to i za Saru... To je sprdnja - dodala je Saška.

- Klela se da voli i mene i Sanju, onda dođe tu i pljuje. Ja i da sam loš čovek, nema veze, ali radim sve kako hoću! Ući ću i u sledeći rijaliti kao loš čovek i ući ću za honorar koji su mi oni dali i opet da izađem za mesec, dva... Ja nisam ušla ovde da bih se borila i da bi me narod voleo, ušla sam ovde da budem ono što jesam. Hvala bogu, evo našla sam i devojku koja zlata vredi- rekla je Matora.

- Narod je rekao da si loš čovek, to sam Saški rekla 10 minuta pre nego što će Ognjen da dođe - kazala je MIljana.

- Pogledaj u svoje dvorište, pa onda reci. Ja neću dozvoliti da se svađam, niti zameram tvojoj mami. Svako ima pravo da brani svoju ćerku! Ja ništa loše ne pričam za tebe! Nije krivo dete što ima majku koja je izabrala da dođe u rijaliti  - rekla je Matora.

- Pa nisu krivi ni tvoji roditelji što imaju ćerku lezbejku! I što se stide da dođu! - odbrusila je Miljana.

- Imam i ja majku, isto kao što i ti imaš majku! Ja ti ni jednom majku i oca nisam pomenula dok si se ti podsmevala, pozdravljala moga oca, dok si ti pevala mom pokojnom bratancu "Šuška se šuška da Matora voli Duška". E, to vidi narod! - vikala je Matora.

Pogledajte svađu Matore i Miljane:

Besni i labilni Zadrugari:

(Telegraf.rs)