LUNA IZGUBILA ŽIVCE, SLOBA OPOMENUT: Gledaoci odlučili ko je najveći krivac za zaključavanje spavaće sobe (VIDEO)

- Spavaća soba je zaključana i biće zaključana preko dana jer ni jedan drugi način nije upalio i ni na šta se niste obazirali - pisalo je pismu Velikog šefa

Veliki šef doneo je odluku da će spavaća soba od danas biti preko dana zaključana, jer je većina zadrugara istovremeno spavala tokom sastanka.

Zadrugari, ali i gledaoci su glasali ko je najveći krivac za zatvaranja spavaće sobe. Takmičari su odabrali Zoranu Stefanov, dok su gledaoci imali drugačije mišljenje.

- Gledaoci su glasali, i po njihovom mišljenju najviše kriva za zaključavanje spavaće sobe je Luna. Spavaća soba je zaključana i biće zaključana preko dana jer ni jedan drugi način nije upalio i ni na šta se niste obazirali. Ideja da smo to uradili da bi preturali po nečijim stvarima je u najmanju ruku sramotna. Danas ste imali više od sat vremena od buđenja do prvog pisma, ali pojedincima ništa nije bitno. U prostoriju koja je zaključana se ne može ulaziti. Slobo ovim te poslednji put opominjemo da ćeš biti kažnjen ako na bilo koji način pokušaš da uđeš u sobu - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Naravno, Luna je zbog ove odluke izgubila živce.

- Znala sam, šta god da se bira, ako je nešto ružno, kriva je Luna Đogani - rekla je Đoganijeva.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Anketa: Pitali smo ljude šta misle o rijalitijima, Luni, Slobi i Zadruzi:

(Telegraf.rs)