Filipa pitali da li je Kiji priznao da je zaljubljen u nju: On ODUVAO Kristinu, Sloba rekao šta ima, a Marija Ana pobegla plačući! (VIDEO)

Haotična situacija zbog Filipove i Kijine "akcije" i dalje traje, a mišljenja se menjaju iz sata u sat

I dalje zagonetna akcija Filipa i Kristine u WC-u glavna je tema u Zadruzi, a mišljenja oko toga da li je došlo do seksa ili ne i dalje su podeljena.

On nije Đekson, on je HIVSON! Đeksonova bivša žestoko popljuvala njega, progovorila o porukama koje mu je našla i otkrila da li ulazi u Zadrugu! (VIDEO)

- Da li si Kristini u kupatilu priznao da si zaljubljen u nju kao što je ona rekla Slobi? - glasilo je pitanje novinara upućeno Filipu.

- Ne, ja to nisam rekao. Ne znam šta je ona istripovala. Nisam to rekao - rekao je Đukić.

Zatim je Sloba ustao i prokomentarisao Kijine reči, kao i navodnu akciju sa Filipom.

- Kristina je meni u par navrata to rekla. Rekao sam joj da ne naseda na provokacije. Jeste, u kasinu je mimikom pokušavala da mi objasni, ali nisam je razumeo. Jeste mi rekla to, ja sam joj onda rekao da iskulira...

Ološu, ne glumi ribu kad to nisi! Miki i Kija se najstrašnije posvađali čim su se probudili, on joj izgovorio reči koje nikome nije! (VIDEO)

- Što se tiče snimka, nisam rekao da sam siguran da su imali nešto. Na osnovu snimka, ja mislim da jesu imali i iznosim svoje mišljenje. Ako su oni rekli da nije bilo seksa, ja verujem njima - obrazložio je Radanović.

A onda  je priča kulminirala komentarom Marije Ane, koja je rekla šta ima na temu Filipa i Kije, i njihovog odnosa. 

- Da, zaljubljen je u Kiju. Neće da prizna iz poštovanja prema Slobi i prema njoj. Ja se nikada nisam spustila ovako nisko, želim mu da bude sa njom, i ovog trenutka stavljam tačku na ovu priču. Žao mi je što sam se mirila s njim. Ne mogu da verujem da je njemu čudno da sam ga ja uslovila, svaka normalna devojka bi to uradila, a on nije mogao da izdrži pa je već sinoć pričao sa njom - rekla je besno Marija Ana koja je posle otrčala u sobu i plakala.

- Ove suze nisu zbog njega, već zato što sam pala tako nisko - rekla je Marija Ana kada se vratila za sto.

Iako većina zadrugara misli kako su Kija i Filip zaljubljeni, njih dvoje tvrde da to nije istina te da među njima nema ni reči o ljubavi.

(Telegraf.rs)