Jedni psovali, drugi se hvatali za glavu, a svi zajedno kukali: Nova odluka Velikog šefa šokirala zadrugare, sledi DRASTIČNA promena! (VIDEO)

Ukućani nisu mogli da veruju kada su čuli šta im je poručio Veliki šef

Posle nekoliko pretnji, Veliki šef je konačno rešio da kazni takmičare i uskoro će u svim kupatilima u "Zadruzi" biti postavljene kamere.

Lunu pitali zašto se pipa tamo dole, ona promenila sve boje, pa objasnila zašto to radi! (VIDEO)

Sve je počelo nakon što su se Đekson i Jelena Krunić osamili u WC-u čime su prekršili jedno od najvažnijih pravila "Zadruge".

Đekson i Jelena Krunić u WC-u:

- Zadrugari, s obzirom na to da su Jelena i Đekson prekršili pravilo koje govori o tome da samo jedna osoba sme biti u kupatilu i da su zajedno proveli jedno vreme u ovoj prostoiriji, doneli smo odluku da oboje budu kažnjeni nedeljnim honorarima. Osim toga, pošto ste opomenuti mnogo puta za zajedničke ulaske u kupatilo, imamo za vas važnu informaciju. Čestitamo, uskoro će biti postavljene kamere u svim kupatilima - navodi se u pismu Velikog šefa koje je načisto šokiralo učesnike.

Odmah je počelo kukanje i sa svih strana se čulo: "Nemam reči, kakav je to način, kako ćemo sada da se kupamo, znači nema više pljuga u kupatilu...".

Potom je ustao okrivljeni Đekson i u svom stilu objasnio da se ništa nije dogodilo sa Jelenom Krunić.

- Znači to je bila glupost, za minut i po, pranje zuba, ništa bitno, bilo je i gorih sutuacija... Nadam se da neće snimati kako ke*amo - poručio je Đekson.

Odluka Velikog šefa iznervirala ukućane:

(Telegraf.rs)