TOTALNI RUSVAJ: Nadežda rekla da je od Anabele dobila instrukcije kako da uništi Kiju, a potom je ustala Luna i brutalno napala Biljićevu! (VIDEO)

- Meni su dali instrukcije da iste sekunde napadnem Kristinu i stanem na Slobinu stranu - izjavila je Nadežda

Potpuno kontradiktorne Nadeždine izjave se samo ređaju, a sada je Biljićeva prvo priznala da je od Anabele dobila instrukcije kako da uništi Kiju, da bi malo kasnije sve porekla.

Ona misli da sam glupa, da ne vidim šta radi: Besna Luna se zbog Kije posvađala sa Slobom! (VIDEO)

Tokom razgovora sa Milanom, Nadežda je pominjala Anabelu i neke Slobine prijatelje, pa pominjala da je od njih dobila razna uputstva šta da radi u rijalitiju:

- Ušla sam sa namerom da napadam Kiju, meni su dali instrukcije da iste sekunde napadnem Kristinu i stanem na Slobinu stranu.

Zatim je Nadežda tokom jedne od prethodnih svađa poručila Luni:

- Anabela mi je rekla da ja tebe čuvam od kobaca koji hoće da te odvoje od Slobe.

Nadežda o Anabeli i napadima na Kiju:

A potom na sastanku, kada ju je Milan zamolio da svima ispriča da je od Anabele dobila instrukcije da uništi Kiju, Nadežda se kao i obično, potpuno pogubila i nastavila je sa nepovezanim izjavama.

- Ovo je bila slučajna kontradiktornost, pričala mi je ono što i inače priča javno, ja sam samo rekla da nemam razlog da napadam Kristinu - počela je da se pravda Biljićeva, a Luna ju je prekinula:

- Da li si ti normalna, pogledaj me u oči, zašto mi mešaš majku u sve ovo, kako te nije sramota. Moja mama sigurno nije zvala Nadeždu da priča o Kristini loše. Ušla si ovde da bi nama zagorčala život, u kombiju si mi rekla da ti je moja mama rekla da se ne sekiram i da se ne svađam sa Slobom, ništa drugo... Moja mama nije drugarica s ovom devojkom!

Posle toga je i Nadežda izgubila živce pa je povikala:

- E, sad ću da pozovem moju majku da javno iznese sve poruke iz mog telefona... sa svima!

Svađa Lune i Nadežde:

(Telegraf.rs)