Jesi li se pitala noću šta si mu uradila?! Majka izvela Teodoru napolje, pa je zbog bivšeg dečka brutalno spustila na zemlju! (VIDEO)

Gordana je žestoko iskritikovala Teodorino ponašanje, a onda je prešla na Anđela

Nova učesnica Zadruge Gordana Džehverović rešila je da ozbiljno porazgovara sa svojom ćerkom Teodorom i njenim dečkom Anđelom i da im skrene pažnju kako treba da se ponašaju u rijalitiju.

Teško mi je, ne mogu da govorim... Sloba u dubokoj depresiji, ovako neraspoložen još nije bio, ni Luna nije mogla da ga uteši (VIDEO)

Čitanje bukvice usledilo je nakon što je Teodora za stolom pobesnela, pošto su gledaoci pitali Anđela da prokomentariše poljubac sa Anom Korać. Teodora je načisto izljubomorisala, a onda joj je majka rekla da pod hitno i ona i Anđelo izađu napolje da im ona objasni neke stvari.

- Teodora, ja te sada zadnji put pitam, je l' vi osećate nešto jedno prema drugom ili ne? - pitala je Goca.

- Da, osećamo. Da ne osećamo, ne bi bilo ovako kako je - odgovorila je Teodora.

- Svi smo videli šta ste radili... Inatili ste se, to nije bilo normalno. Je l' vi mislite kada bi ste se razišli da bi vama bilo lakše jedno bez drugog? - pitala je Goca.

- Ne, ne bi... - odgovorila je Teodora.

- Vidiš da vas napadaju sa svih strana! Ja razumem Anu, ona se sprdala... On je iz inata to tebi radio. Mene je ubio taj tvoj inat, ja sam tebi rekla da sam šećer dobila na 18. Ja znam da napolju nisi takva, u čemu je tvoj problem?! - pitala je Gordana.

- Problem je u tome što je povređena moja sujeta, moj ego, moje emocije - objasnila je Teodora.

- A šta ti misliš, da li si nekog povredila kada si ušla ovde?! - pitala je Gordana već vidno ljuta.

- Da, jesam, i to mi se vraća - odgovorila je Teodora.

- Nisi ispitala sebe šta si uradila kada si ušla sa njim u vezu. Jesi li se pitala noću? Ja noćima mesec dana zbog toga nisam spavala, morala sam da pijem tablete za smirenje zbog toga što si ti to uradila. Je l' si svesno to uradila? - pitala je Gordana.

- Da, svesno sam to uradila i to mi se vraća - odgovorila je Teodora.

- Vi se volite i sami sebe uništavate... Ja to ne mogu da shvatim! Ja noćima ne spavam, tražim odgovor Teodora. Zato sam ušla ovde da taj odgovor čujem od vas. Ja se kompromitujem, ja se žderem ovde, ždereš me napolju, hoćeš prvog juna da me sačekaš živu? Hoćeš da me vidiš opet onakvu? Šta hoćeš ti od mene? - pitala je Goca.

- Šta treba da radim? - pitala je Teodora.

- Saberi se. Ne pravi ljubomorne scene, kad te molim! - odgovorila je Gordana.

- Nikada nisam imala dečka koji je to radio na moje oči - rekla je Teodora.

- A na čije oči si ti to uradila?! Cela Hrvatska... - rekla je Goca misleći na Teodorinog bivšeg dečka Kristiana Ipšu,iz Hrvatske, kojeg je prevarila sa Anđelom.

- Da, ali nisam uradila njemu - odgovorila je Teodora aludirajući na Anđela.

- A što si drugima radila?! - rekla je Gordana.

- Znaš kad bi ti ja ovo dozvolila da si u braku sa nekim? Ti ćeš sama da uništiš svoj brak sa ovim ponašanjem. Niko od nas nije posesivan, ti si na Slavicu, njoj je muž lomio rebra, ali usta nije zatvarala! - urlala je Gordana,+ aludirajući na porodičnu situaciju.

Gospođa Džehverović je potom rekla da ima dve starije sestre, od kojih je jedna dok im je majka bila bolesna na sudu navodno dala skandaloznu izjavu.

Pogledajte snimak i kompletnu priču:

Podsetimo, Goca je pred ulazak u Zadrugu za Telegraf rekla kako smatra da ono što je njena ćerka uradila fudbaleru Kristianu Ipši nije u redu, te da joj ni ona, da je na njegovom mestu, to ne bi oprostila.

Više o tome pročitajte OVDE.

Podsetimo se i snimka koji je Teodora letos slala Ćazimu Osmaniju:

(Telegraf.rs)