Haos tokom nominacija! Jelena Golubović izgovorila užasne reči na Badnje veče, svi je napali, a njih TROJE je završilo u izolaciji! (VIDEO)

Ni Badnje veče u "Zadruzi" nije proteklo mirno

I ove praznične subote nominacije u "Zadruzi" su održane, a neko od troje nominovanih zadrugara već sutra će napustiti rijaliti. 

Božić je stigao, a meni nema sreće: Mikijev otac kaže da stalno gleda ka kapiji i nada se da će videti svog sina

Nakon što su gledaocima i Ognjenu čestitali Badnje veče i poželeli im sve najbolje, zadrugari su počeli sa nominacijama i argumentima za iste.

Zbog nasilja nad Macom Diskrecijom Bora Santana je direktno nominovan, objasnio je Ognjen Amidžić, a zadrugari su glasali između Ane Korać i Miljana Vračevića.

Miljan Vračević izglasan je kao prvi nominovani od strane svojih cimera, dok su gledaoci svojim glasovima nominovali Anđelu. Neko od njih troje sutra će biti izbačen iz "Zadruge".

- Sve je u redu, ja bih se zabrinuo da nisam nominovan - rekao je Miljan, čestitao svima najradosniji praznik i zahvalio se.

Međutim, tokom nominacija je došlo i do svađe, i to kada je ustala Jelena Golubović kako bi dala svoj glas.

- Ožalošćene izd*kotine....ožalošćenih izd*kotina klan...ceo život se neko izd*kava nad njima i onda su oni došli da se izd*kavaju nad drugima, eto zato sam Milanovom klanu dala taj naziv! - rekla je Jelena Golubović kad je došao red na nju.

- Sram te bilo, za Badnje veče nekome želiš da bude ožalošćen! Sve ti se vraća, ološu jedan, sram te bilo! Jade i bedo! Neka ti baka umre ako govoriš istinu! Je*ao te onaj ko te podržava i ko te napravio! - rekao je iznervirani Milan Milošević.

I zadrugari su zamerili Jeleni što tako priča na Badnje veče, zbog čega je i izbio haos.

Pogledajte snimak večerašnjih nominacija:

(Telegraf.rs)