Anabela oplela po Kiji, pa otkrila koju reč ona i Sloba koriste kao TAJNU ŠIFRU i šta se krije iza nje!

- Nije smeo da se zaljubi, nije smeo. Tu je on pokvario sve što je ona planirala - kaže Anabela

Anabela Atijas gostovala je u emisiji Ivane Baltić, kojoj su, kao i svima koji se sretnu sa Anabelom, glavna pitanja bila vezana za njenu ćerku Lunu Đogani, Slobodana Radanovića i Kiju Kockar.

SVE JE ISPLANIRANO, TO JE BOLESNA IGRA! Anabela pobesnela zbog Luninog stanja, pa oštro prokomentarisala Kijin ulazak u Zadrugu!

Tako ju je Ivana pitala da li misli da je Kija sve osmislila unapred, na šta je Anabela ponovila ono što je rekla već mnogo puta - da je sigurna u to.

- Ja ne mislim, ja znam 100 posto! Imam i ljude koji su mi to potvrdili - rekla je Anabela.

- Da je svejedno da on ima drugu? - pitala je Ivana.

- Nije smeo da se zaljubi, nije smeo. Tu je on pokvario sve što je ona planirala. I on je znao za taj plan, olako ga je shvatio - rekla je Anabela.

Međutim, onda je otkrila kako Kija i Sloba navodno imaju tajnu šifru, te šta ona predstavlja i šta se krije iza nje! Navodno, šifra je reč "Mekregor", odnosno prezime čuvenog boksera Konora Mekregora. Njega je žena celog života finansirala, uzdizala, bila je spremna na sve afere, a uslov je bio da ostane sa njom. Međutim, Kijin i Slobin plan navodno je osujetilo to što se on zaljubio (?)

- Šifra "Mekgregor", da ona njega uzdigne i promoviše da bi bio velika zvezda kad izađe. On je mislio, to će biti malo škakljivo, interesantno za medije i staće sve. Takav je plan bio. Ona je to meni otvoreno rekla u prepisci i glasovnim porukama koje sam ja prosledila tvojim kolegama posle našeg viđanja u "Zadruzi". Gde je ona mene tešila "Daj, pusti, neka ih. Neka se piše, samo da se ne zaljube" - ispričala je Anabela.

- Kija sve glumi. Ona želi samo novac i popularnost, za razliku od Lune i Slobe koji su se iskreno zavoleli. Postoji i snimak njihovog razgovora gde se sve lepo čuje. Kija mu govori "šifra Mekgregor", pita ga "ti nisi uspeo da izdržiš da budeš moj Mekgregor", a on joj odgovara "a ti si kao ona". Reč je o MMA borcu Konru Mekgregoru i njegovoj ženi. Oni koriste "šifru Mekgregor" za Konorovo javno ponašanje. Jer, on u javnosti radi sve i svašta, pravi šou i skandale, a u privatnom je za njega supruga i dalje "broj 1". Oni su se dogovorili da on radi svakakve stvari i da kući donosi novac, a kada kaže "šifra Mekgregor", supruga zna o čemu se radi. Tako je i sa Kijom, samo što je Sloba odbio da bude njen Mekgregor jer se iskreno zaljubio u Lunu - tvrdi pevačica.

(Telegraf.rs)