Sara Reljić pokušala da prošvercuje pismo, BIVŠEM DEČKU napisala šta želi da rade kad napusti Zadrugu! (FOTO)

Sara po svemu sudeći nije zaljubljena ni u Filipa Đukića, ni u bivšeg zadrugara Vojketa, već je reč o sasvim trećoj osobi

Svi su mislili da je učesnica zadruge Sara Reljić još uvek zaljubljena u bivšeg zadrugara Vladana Vojinovića Vojketa i da zbog toga odoleva upornom udvaranju Filipa Đukića, ali nije baš sve tako kako izgleda.

Dokaz je pismo koje je Sara napisala potpuno trećem momku, a u kojem navodi kako čeka da izađe iz rijalitija i da slušaju pesme, ako je on "za". To pismo Sara je planirala da "prošvercuje" u spoljašnji svet po izlasku Andrijane Radonjić iz rijalitija.

- Mislim na tebe, brojim dane kada ću da izađem. I ovde me zovu Ariana, motaju mi se pesme po glavi i jedva čekam da izađem da ih slušamo zajedno... Naravno, ako si "za" - pisalo je u Sarinoj poruci.

Muškarac o kojem se govori je izvesni Ivko, on je takođe muzičar i pevačica ga je upoznala upravo preko posla. A izvor blizak njemu, tvrdi da ga Sara više ne zanima.

- Sara i Ivko su imali priču i on je baš bio zaljubljen u nju. Mislio je i da je ona u njega i obećala mu je da će se dobro držati u "Zadruzi" i da ga neće prevariti ni u ludilu, kao i da ulazi isključivo radi promocije. Međutim, kada je započela priču s Vojketom, što se desilo baš brzo, Ivko je stvarno odlepio. Naravno, svima je rekao da je s njom završio za sva vremena i sumnjam da će njena porukica promeniti bilo šta. Ona je pokazala koliko ga voli onog trenutka kad se smuvala s Vojketom - tvrdi dobro obavešten izvor.

(Telegraf.rs/Pink.rs)