Prvi susret Karleuše i Bogoljuba Karića posle 20 godina: Prekinuo joj intervju, pa usledio šok

N. L.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: TV Prva

Jelena Karleuša sinoć, 27. oktobra, odžala je koncert u Zeti, a danas se sasvim slučajno u jednom hotelu susrela posle mnogo godina sa biznismenom Bogoljubom Karićem, inače bivšim svekrom.

Naime, Jelena je danas, 28. oktobra, davala zakazani intervju za crnogorsku TV Prva, kada je sasvim slučajno naleteo i biznismen.

Njih dvoje susreli su se u holu luksuznog hotela u kojem je bila smeštena. Jelena i Bogoljub, tom prilikom, srdačno su se pozdravili i ispričali, a ovo je bio njihov prvi susret nakon njenog razvoda od Bojana Karića.

Iako je prošlo oko 20 godina, njih dvoje su se pozdravili veoma prisno što znači da među njima nema zle krvi. Inače, njihov susret je na kratko prekinuo intervju, nakon čega joj se on i pridružio pred kamerama, te zajedno malo porazgovarali.

Inače, pred početak njenog koncerta sinoć, izbio je kolaps u Podgorici, fanovi su opkolili automobil u kom se vozila Jelena, tako da pevačica ni pod rotacijom nije mogla lako da dođe do bine.

Podsetimo, Bogoljub Karić je nedavno, u ekskluzivnom razgovoru za Informer prvi put posle 20 godina progovorio o bivšoj snaji.

- Jelena je neobična žena. Ti ako oženiš Jelenu Karleušu, ne možeš da očekuješ od takve žene da kuva pasulj kod kuće. Treba da živiš i da se pomiriš sa tim - započeo je u svom stilu Bogoljub.

- Jelena je talentovana osoba koja ima dar od Boga. Ona je vanredno sposobna žena. Ona da nije u Srbiji, da se sa tim što radi nalazi u Londonu ili Sjedinjenim Američkim Državama, njoj Madona ne bi bila ravna. Ona je u svom poslu majstor visoke klase. Ali mi smo u Srbiji, teško je Džajiću da bude Pele u Srbiji, Bogoljubu Kariću Ilon Mask ili na kraju krajeva Jeleni Karleuši da bude Madona. Sve su to okolnosti gde se rađamo i gde živimo - priča Karić, pa otkriva šta posebno ceni kod Jelene.

- Sviđa mi se Jelenin patriotizam, njena borba i što je svoj čovek. Najviše poštujem te ljude koji prolaze pluseve i minuse, a opstaju i drže se na vrhu - zaključio je Bogoljub Karić za Informer.

(Telegraf.rs)