"Kad sam otkrila tumor, Ceca mi je mnogo pomogla" Dama koju zna cela estrada progovorila o odnosu sa pevačicom

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svetlana Bubanja Bucka, dugogodišnja prijateljica, kuma i saradnica Svetlane Cece Ražnatović, podelila je neke od najupečatljivijih trenutaka iza scene s balkanskom zvezdom.

Od koncertnih anegdota do emotivne podrške koju joj je Ceca pružila tokom teške borbe sa tumorom dojke, Bucka je otkrila koliko je važno imati prijatelje u ključnim trenucima.

- Dešavalo nam se da u toku koncerta više ne može da izdrži u sandalama, pa ja priđem i skinem joj sandale - rekla je Bucka u "Ceca show", prsećajući se i jedne anegdote sa muzičkom zvezdom.

- Bio je koncert u Sidneju, završio se koncert, fanovi su prišli da se slikaju. Haljina je imala bretele i nosila se bez ičega gore. Ja sam stajala ispred i gledala da li je sve u redu. Ja vidim da bretela puca, to je bila filmska scena.

- Vidim kako se bretela razvlači, da će svake sekunde da pukne i ja sam bukvalno skočila preko fanova, bretela puca, a ja je u tom pucanju hvatam. Ja sam ostala tu pored nje držeći tu bretelu, nervirala sam fanove sve vreme dok je trajalo slikanje. Na svim slikama iz Sidneja sa fanovima sam ja - rekla je ona.

Sa zahvalnošću je istakla da joj je Ceca u najtežim trenucima stajala uz rame, pružajući podršku kada joj je dijagnostikovan tumor.

- Prvi put sam otkrila tumor na grudima pre sedam godina, kad sam bila na turneji s Cecom. S nama je na tom koncertu bila i Mira Škorić, koja mi je, kao i Ceca, mnogo pomogla kad je reč operaciji. Mira je angažovala svog doktora i maksimalno mi je bila posvećena - ispričala je jednom prilikom Bucka i apelovala na sve žene da redovno posećuju lekara kako bi se na vreme otkrila bilo kakva promena.

(Telegraf.rs/Blic)