Aleksej hteo da vidi kumu Andreanu kako peva, tata Darko mu ispunio želju: Mali Lazić ispao pravi džentlmen

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages

Darko Lazić je odlučio da po prvi put izađe sa sinom i poveo ga je na nastup svoje kume Andreane Čekić.

Iako je postao otac prelepe Srne, darko Lazić postiže sve i trudi se da ne zapostavi i svog sina Alekseja pa su njih dvojica odlučili da se malo zabave i provesele zajedno, a pevač je to objavio i na svom storiju.

U videu koji je svanuo na njegovom profilu, vidi se dečak koji je ushićen zbog odlaska na nastup, a Darko nije krio sreću što će mu uporavo on kao otac prvi praviti društvo za to.

- E došao je taj dam. Za prvi izlazak sa sinom. Sine, koga idemo da sklušamo? Koga? Andreanu kumu? Eto, kako deca brzo rastu, prvi izlazak i dogovor da ćemo Andreanu da slušamo. To bre, baci kosku, bravo - rekao je on u storiju.

Mali Aleksej je pokazao džentlmenski gest i pevačici na nastupu doneo cveće. Budući da je mali, on je na njenom nastupu bio samo dok je otpevala tri pesme, a onda je otišao kući da spava.

Mali fan pevačice je samo želeo da vidi Andreanu, a koliko je srećan zbog toga, vidi se i na fotografijama koje je objavio Darko na storiju i kasnije Andreana.

Inače, dvoje poznatih pevača su dugogodišnji prijatelji i kumovi i to ističu u svakoj prilici. Podržavaju se na svojim nastupima, posećuju i proslavljaju zajedno značajne događaje.

(Telegraf.rs)