"Ja sam izdržavala Olivera, dugo sam se pitala što se okrenuo drugoj ženi": Udovica pevača iskreno o prevari

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 3 min.
Foto: Facebook/Vesna Dragojevic, ATA images

Supruga Olivera Dragojevića prošla je kroz teške trenutke sa njim, posebno kada su živeli od "njene plate i bez stana".

Nakon što je poznati hrvatski pevač Oliver Dragojević 2018. izgubio bitku sa teškom bolešću iza sebe je ostavio suprugu Vesnu sa kojom je imao neobičnu ljubavnu priču.

Iako je u to vreme Oliver bio u vezi sa drugom devojkom, zapazio je Vesnu koju je pratio na Stradunu gde je započela i njihova romansa. Gostujući u emisiji "Giuliana" na Radio Dalmacija, Vesna je otkrila neke detalje iz njihovog života.

- Postojala je jedna Jelena, poznajem je! On je stalno menjao te devojke, ali je mene pratio. Deset dana je trajalo to njegovo šetanje za mnom dok je bio s njom pod ruku. Na kraju, sedeo je u gradskoj kafani s prijateljem i rekao mi: 'Gospođo, vi ste mi nekako poznati!' A ja sam mu odgovorila: "Pa naravno da me poznaješ, jer si mi već deset dana za leđima" - otkrila je ona tom prilikom.

Oliverova supruga je priznala kako je pevač nekada znao da je pozove posle koncerata u dva ujutru.  Oliverova udovica otkriva da ga je u početku ona izdražavala.

- On je bio sponzoruša, ja sam ga izdržavala, moji su digli kredite da uredimo stan... Kad smo se venčali, nas je jedanaestero živelo osam godina u istom stanu! Ujutro se svi razbeže, ostanemo ja i svekrva. A svekrva je imala godina kao ja sad. Ali je ona meni, po mom doživljaju, bila toliko stara, da sam ja očekivala svaki dan da će ona umreti. Ona bi govorila: Ajme ovo, ajme ono, ja ću umreti. Mi smo imale sjajan odnos, svi su se čudili - rekla je Vesna tom prilikom.

Imaju iz braka troje dece i sedmoro unučadi a Oliver je svojim sinovima zabranio da nekom detetu daju ime Oliver da ga tokom života ne bi ismevali kao Oliver Dragojević.

Vesna nije krila da nije volela Oliverov posao i sve što on sa sobom nosi, druženja, putovanja i alkohol. Kako je istakla bojala se da ga ta profesija ne promeni i zato ga u početku nije podržavala.

Kod Olivera ju je osvojilo to što je jedinstven, duhovit srdačan i drag.  Ona je takođe jednom otkrila kako ju je bilo blam da je vide sa muzičarem i da je znala da se sakriva u njegovom garderoberu kada ga je pratila na koncerte.

Vesna se prisetila teških trenutaka i Oliverove bolesti rekavši kako se nadala da će Oliver izdržati svoju bitku.

- Oliver je bio odličan pacijent. Prvih meseci se nosio sa svojom dijagnozom bolje od mene. Bio je pun optimizma i zaista je verovao da će izdržati - bila je iskrena, prenosi Blic.

Iako je njihov brak bio skladan i bez trzavica u jednom trenutku je bio na ivici da se raspadne i to zbog manekenke Branke Marić Muti koja je priznala da je sa njim bila u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi.

- Nikada nisam želeo da govorim o svom životu van scene, ali spletom čudnih i nemoralnih okolnosti našao sam se u žiži skandala koji su drugi iscenirali. Moja intima je prvenstveno moja stvar i sve što treba rešiću u svoja četiri zida i sa onima kojih se to tiče, a dušebrižnici će ostati gladni senzacije - rekao je tada hrvatski muzičar.

(Telegraf.rs)