Hit! Bivši dečko Vesne Zmijanac postaje voditelj: Evo kakvu će emisiju voditi Željko Rstić

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Nikola Tomić, ATA Images/Antonio Ahel

Željko Rstić, bivši emotivni partner pevačice Vesne Zmijanac, postaje voditelj.

Kroz novu emisiju Informer televizije "Nova TV zvezda", Rstić će publici predstaviti mlade nade, a istovremeno će biti svedok trenutaka kada kandidati pokazuju svoje veštine, talenat i kreativnost.

Ovaj šou trebalo bi da postane platforma za sve koji žele da se probiju u svet televizije, a uz Rstićev šarm i podršku publika može očekivati nezaboravne trenutke i inspirativne priče koje će oblikovati budućnost malih ekrana.

Foto: Prinskrin/Instagram/zeljkorstic

Poznat po svom prepoznatljivom stilu i bogatom iskustvu, Rstić donosi energiju i autoritet koji će dodatno obogatiti atmosferu ovog takmičenja. U svojoj novoj ulozi, Rstić će pratiti takmičare kroz izazovne audicije, pružajući im podršku i usmeravajući ih ka ostvarenju njihovih snova o televizijskoj karijeri.

Rstić, pored toga što je uspešan biznismen, takođe je poznat po svojim vezama sa istaknutim ličnostima, među kojima se posebno ističe pevačica Vesna Zmijanac. Njihova turbulentna romansa, kao i njegova veza s voditeljkom Tamarom Stojmirov, često su bila tema medijskih izveštaja, što je doprinelo njegovoj prepoznatljivosti u javnosti.

(Telegraf.rs)