Srbi pronašli muža od "Dunjice, to sam ja, Neda" i sad pršte komentari, ne zna se koji je jači: "Evo ga brat"

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Twitter/RyanK/@Stellarspur9878

Nekadašnja glumica Ivana Jovanović koja je glumila u "Grehu njene majke" postala je predmet šale ali i podsmeha nakon što je u jednom intervjuu pokazala da polako zaboravlja srpski jezik i da je dobila američki akcenat, pošto je godinama tamo živela.

Čuvena replika "Dunjice...to sam ja Neda" iz pomenute serije postala je glavni mim (meme) zezanja među omladinom a kako se čini, Ivana daje nov materijal za šalu

Pošto je viralni snimak gde maternji jezik priča poput stranaca obišao društvene mreže, sada je na scenu stupio i njen suprug koji je objavio na X mreži kako u se preselili iz Amerike u Srbiju, tačnije u Beograd, i da je on oduševljen tom činjenicom.

Ipak, nije on taj koji je u fokusu pažnje, već korisnik X mreže koji se potpisuje kao "Belajbeg" koji je ripostovao fotografiju Rajana, supruga bivše glumice napisavši na engleskom:

- Brate, nisam znao da si oženio Dunjice to sam ja Neda?!

- Da, brat 'ladno oženio Dunjicu...

Viralna objava naišla je na oduševljenje korisnika ove mreže, koji su ovo jedva dočekali.

- Bro is married to sales prodaje.

- A slatka je ovde, pardon...baš je kjut.

- Lik se udao za “kako se kaže sales” likušu, plus još odgovara na tvit mu*avog brata tejta… ako ovo sve nije dovoljan dokaz da su sve do jednog totalni polupanci, onda ja zaista ne znam šta je.

- E, moj, Rayko, kokorajko - bili su neki od urnebesnih komentara.

Glumica na pomenutoj fotografiji pozira sa suprugom pored crkve koja se vidi u pozadini.

- Doselio sam se iz Amerike u Beograd sa suprugom. Potpuno zapanjujuće - napisao je on u objavi.

Da podsetimo, Ivana je postala viralna nakon intervjua i oglašavanja iz Amerike dok se izvinjavala gledaocima na izmenjenom akcentu.

U snimku se čuje kako Ivana priča kako je radila u restoranu i kako u Americi ne mora da se završi fakultet jer postoji trening za sve. Onda je malo zastala pa pitala kako se kaže "sales" (prodaja na eng., prim.a.) i nastavila da priča kako je postala menadžer, prodavala vina, zatim somalijer i na kraju je radila privatne iventove (event - događaj na eng., prim.a.) za Ilona Maska, Sofiju Loren dok je bila u Los Anđelesu, naravno uz težak američki akcenat.

(Telegraf.rs)