Jovana Jeremić snimljena kako priča na 4 strana jezika: Želi ovim snimkom da dokaže da nije lagala u CV-ju

N. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Filip Plavčić

Voditeljka Jovana Jeremić, uveliko se sprema za odlazak u Ameriku, gde će za TV Pink i Srbiju specijalno izveštavati sa predstojećih izbora.

Kako je za Telegraf otkrila u specijalnom rođendanskom intervjuu, sprema se temeljno već mesecima unazad, i sa svojim timom radi baš na svakom detalju.

Međutim, nedavno je podigla pravu "prašinu" na mrežama, kada je objavila svoj čuveni CV. U istom je pored svojih sposobnosti, škola i obrazovanja, navela i pet jezika koje tečno govori.

Osim maternjeg, srpskog, Jovana je navela da govori i engleski, španski, ali i hrvatski i bosanski. 

Upravo taj detalj, odnosno bosanski i hrvatski - izazvali su haos, zbog čega su mreže danima brujale. Jednostavno, kad bismo svi računali još i crnogorski, bosanski, hrvatski... pa bili bismo poliglote po rođenju! Ali Jovana je stvarno ozbiljno mislila kad je to rekla.

Ekipa Telegrafa proverila je Jovanino znanje, pa je samo pred našim kamerama pozdravila publiku na četiri jezika, a kako je to uradila pogledajte (u španski je ubacila srpsku reč - tačka).

Inače, Jovana ne u intervju za Telegraf navela da ima velike sličnosti sa Trampom, ali i otkrila da je doživela pokušaj velike sanotaže da uopšte ode u Ameriku, što je ona, naravno, u svom stilu - pobednički iznela.

(Telegraf.rs)